Cheeeeeeeeese!

Jag känner ett grymt starkt sug efter Ostbågar just nu. Och tackolov så kommer det snart hem. Mm





Visste ni?

  • Jag dricker inte sprit, jag blir alldeles för aggressiv och slår varenda människa som jag ser.
  • När jag föddes, så var jag född med absitens.
  • Jag förlorade min oskuld vid 11års ålder.
  • Umgås hellre med killar en tjejer, eftersom tjejer bara gör så intriger uppstår.
  • Jag visade mig inte ute på flera månader efter min första kärlek lämnade mig.
  • Envis är bara förnamnet när det gäller mig.

Jag har ett stort Ego.


Fabuloso!

Vädret är helt underbart kanon idag också, och kaffet är klart. Så nu ska jag släppa ut en filt och lägga mig på gräsmattan och steka i solen. Är lite småbränd sen igår - men det känns bra att veta att solen faktistk tar på en. Who wants to be a blekfis? (Ursäkta Svengelskan, men någon kan ju annars berätta för mig hur man säger Blekfis på Engelska.. Tack!)

Ps! Knallröda eller rosa läppar är riktigt hett..

Det ska tydligen bli varmare..

.. var det en fågel som viskade i mitt öra. Och det får vi ju allt hoppas på, för jag känner att jag behöver få ännu mera färg. Dessutom är det ju en massa festivaler, fester, konserter osv.. snart som drar igång lite här o var, och då vill man knappast ha kyla och äckel-regn. Eller har jag fel? :)

Nej, nu ska jag inte babbla om en massa onödigt skit. Dagen har varit helt kanon, mycket tack vare vädret. Och jag har fått i mig några koppar kaffe för mycket. Så därför showar jag ett par bilder för er istället! PUSS


Kissie kör Alli bantningspiller!

Som gaybloggaren Amir, så har även Kissie inhandlat bantningspiller. Båda två säger tydligt att dom inte tänker berätta vad det är för några bantningspiller osv, men så svårt är det ju faktiskt inte att ta reda på det! Dom använder sig utav Alli's bantningspiller. So, there u go. Alla ni som frågar vad det är dom använder sig av nu, nu vet ni det! Men jag säger då det - innan ni "tjockisar" tänker banta, finns mycket bättre sätt än att käka piller!


Käraste Kissie's bild utav sina bantningspiller.. (där hon försöker dölja märket!)



Och det är ju dessa sötnosar de använder sig av..

Swim my darlings, swim!

Vet ni om att det är kanonväder idag, solen steker riktigt ordentligt - baby & jag har varit nere med hundarna vid sjön, låtit dom bada medans jag stekt i solen. Riktigt härligt! Är så grymt sugen på att ta mig ett dopp i sjön också, vilket jag ska göra - när som helst nu! Har ju trots allt redan tagit årets första dopp för nästan två månader sen. Så ingen bråtska att bada nu inte (;

Ska lägga in alla bilder i datorn nu, sen hamnar dom i bloggen. So, check it out soon!
PUSS!

Ny vecka, nya tag.

Trettio grader ute, oyeah - that's the way I like it.
Det stämmer faktiskt, tittade nyss på termometern och hela trettio grader visade den. Kan det bli bättre eller? Igår var det kanonskönt ute också dessutom, blev en rätt lång dag igår därav ingen bloggning för min dag. Tog en fisketur igår kväll/natt också, skönt o mysigt.

Nu ska jag springa ut i solen o låta solen bränna min hud! MYS.
Hörs sen suckers.

L Ö R D A G !

Jag känner mig helt slut idag, klev upp vid elva och har precis slängt i mig lite frukost - men gott med frukost var det ju inte! Blir irreterad på tvn, är inte något bra på någon av kanalerna, suck* Bara samma program om o om igen - träligt. Baby och jag var uppe hos en vän till honom igår och festade lite, var väl helt ok, trevligt..

Vår minsta hund har nu börjat löpa, och vi hittar inte blöjan till henne. Så måste ha stenkoll på henne nu, dels så hon inte springer iväg någonstans och så att hon inte blodar ner sofforna, mattorna osv..

Måste återgå till små-städningen nu.. hörs sen babes!

You don't know!

Tvätta din käft med tvål, så slipper det komma ut en massa skit ur den!

Blir riktigt förbannad på människor som
tror dom vet allt, om både mig & folk omkring mig, händelser osv. Ja, ni fattar! Vem fan är Du o tro att du har minsta aning om vad som skett och inte, håll dig till sanningen din lilla j*vla snorunge. Du har inget som helst med något som har med mig att göra - så håll dig till ditt egna istället för att störa "mitt". Blir riktigt jävla trött på skiten du håller på med nu, du är ingen fläckfri männniska på något sätt, jag skulle aldrig sänka mig så lågt som du gör! Felet med en mindre ort är att folk tror, dom gissar - men ingen vet! Fuck off med ditt prat, jag kan göra som jag vill. Det är du som backar undan och jag som står still!

Men tack o lov så tänker inte jag slösa minsta energi på att konfrontera dig IRL - det är du inte värd, och kommer aldrig va. Spring hem till morsan din skitunge!



Städerska, det rätta jobbet för mig!

Känner mig kanon duktig just nu - trots att jag inte har sovit en endaste blund på hela natten, så gick jag upp med samtidigt som dom andra vid 07:00 imorse. Och inte nog med det, så håller jag faktiskt på o städar & grejar en massa. Så ni kan inte påstå att jag inte är duktig. Sov 0 själva och spring runt som en tok o städa, det klarar ni inte av så som jag gör. Fast för att komma med ett dagens erkännande så är jag riktigt trött, börjar bli sådär grinig och sur nu. Men eftersom klockan är så pass mycket så tänker jag inte lägga mig ner för att få lite sömn, nej nej, det får bli ikväll. Hatar att sova bort dagarna, trots att jag väldigt ofta kan göra't. Ska se om ett femtal koppar kaffe kan få mig att piggna till lite, men det tvivlar jag på - koffein har ingen effekt på mig. *Suck. Yada yada ...

Ta inte min rubrik på allvar bara
, det går hur bra som helst att städa hemma .. men aldrig!, aldrig skulle jag jobba med att hantera andras lort.

Tisdag.

Hallåj!
Vet ni vad, jag orkar ärligt talat inte göra en ny blogg för tillfället osv, så jag tänker fortsätta på den här ett tag till - om det nu går för sig. ********* spanar tydligen i min blogg osv, och även om jag väljer att lösenords skydda så tar dom sig in ändå. Iofs så kanske det inte ens hjälper att byta blogg o allt, dom lär ju hitta mig ändå. Bara för att dom vill få till någon skit osv, av det hela. Tyvärr säger jag, saker ni är ute efter att läsa om existerar inte i min blogg! :) Too bad, huh?

Nu talar jag i gåtor för alla er som inte vet vad det egentligen handlar om, men så får det vara, för jag tänker inte berätta i vilket fall som helst. Way too private, och tänker inte bli stämplad som Kr******, för det är jag inte.

Så jag fortsätter med den här bloggen, sen får vi se vad som sker.
Dags för kaffe! Puss

Well I guess this is it.

Hej mina underbara, goa!
Det har hänt så mycket för mig dom senaste dagarna/veckorna, därför har jag lagt bloggen mer åt sidan. Jag kan inte, och har inte tid att koncentrera mig på den just nu. Tyvärr. Dessutom ska jag byta o ändra blogg nu strax så ska ni fortsätta läsa och kommentera min blogg så får ni maila mig för att få min nya blogg, eller lämna en kommentar i detta inlägg och skriva att ni vill veta min nya blogg.. Annars maila på mailen: [email protected] , - kommentar gäller för dom som är för lata för att maila!

@ Etown.

Det känns som om det mesta går åt helvete nu, usch o fy för livet ibland säger jag bara. Men hoppas så innerligt att allting löser sig på bästa sätt.

Just nu är jag i Eskilstuna, åkte hit igår kväll. Och tyvärr har jag inte så mycket att säga idag.

Kram ;*

Jag väljer att inte berätta detaljerna

Jag har fått en hel del kommentarer ifrån folk som frågar vad det är som har hänt, men jag väljer att inte berätta det. Inte just nu iallafall. För jag vet hur snabba en del människor är med att döma andra, och för tillfället orkar jag inte dribbla fram o tillbaka om det med andra. Tyvärr. Så än så länge väljer jag att inte ta upp det. Men senare kanske jag gör det, om jag känner att jag vill och det ens är värt det. Hoppas ni förstår!

Nu tänker vi på annat, OK?

Jag väntar på att älskling ska komma hem med ett par öl till oss, sen blir det ut i solen & greja i trädgården och bara ha det bra. Så bra som det går iallafall. Det bästa är om jag håller mig sysselsatt så jag slipper tänka så mycket på allt. Men, försöker vara så positiv som möjligt. Det fungerar - lite.














Its not what good girls do.. not how they should behave.

Det här måste lösas på något sätt..

Godmorgon snyggingar!
Det blev kasst med uppdatering igår, sorry for that. Klev upp vid tio tiden och har precis slängt i mig en macka och en kopp te. Perfekt. Nu är jag mätt o belåten, jag är ju inte direkt den som äter frukost, men försöker så gott jag kan. Idag är ju vädret tokunderbart och det lär bli en kanon dag, eller jag hoppas på det iallafall. Solen skinner ju på som inihelvetes mycket, det gillar vi. Men jag lyssnade på vädret igår och dom sa det att värmen skulle börja avta lite nu, nej nej nej! Fyfan va jobbigt. Men, sommaren är ju här trots allt så några få kyliga dagar kan man nog stå ut med. Ska antagligen till Eskilstuna imorgon, måste prata & fixa lite med det som hänt.. vart kommer det sluta?

Mitt huvud är helt fullt med tankar, orolighet och ångest. Känns inte ett dugg bra det här, och det jobbigaste är nog att inte veta hur det kommer sluta. Hoppas bara att jag har någon högre makt på min sida. Konsekvenser kommer jag få ta, jag kommer inte undan helt straff fritt, men man får ju försöka att få allting så milt som möjligt. Inte långt kvar tills min arton års dag heller egentligen, två månader bara. Det är ju ingenting! Och jag vill inte att framtiden ska sabbas på minsta lilla sätt - men som det verkar, så kommer konsekvenserna utav det hela förstöra lite trots allt.

Nej, nu tänker vi på andra saker istället. Det som har hänt har hänt, gjort är gjort.
Kram ;*



Vi tar det en annan dag.

Humöret är fortfarande inte på topp, vet inte heller hur jag ska kunna slappna av igen. Men i vilket fall som helst, nu blir det gott att dricka, gott att äta och mys med baby tillsammans med en Beck film. För Persbrandt galen är jag for life! :)

Hörs senare, eller imorgon ;*

Som man bäddar får man ligga.

Man kämpar och jobbar för att bygga upp en stadig grund att stå på, men helt plötsligt utav en dum grej så sabbas hela skiten på bara någon sekund. Antar att jag faktiskt har mig själv att skylla, idioti Elin, idioti! Känns riktigt fördjävligt nu och jag vet inte heller vart det hela kommer leda - iofs, så kommer jag nog rätt billigt undan eftersom jag fortfarande inte är fyllda 18år ännu. Så bara för Just Nu, känns det skönt att vara minderårig. Vad ska man ta sig till, usch.. Skriver mer i gåtor, för jag har ingen större lust att låta alla Er veta vad som skett. En del av privatlivet lämnar jag inte ut trots allt!

All tid och energi som lagt
ner för att skapa trygghet och en framtid, har varit helt i onödan. Och det är knas nu. Vill inte heller tänka på vad som kommer ske .. kanske är hela livet krashat nu och det kommer ta många år innan det är återuppbyggt. Helvetes jävla skit ;@

Smart Elin, jävligt smart!


RSS 2.0