Långkörning neråt - what a night!

Jag kom inte hem förrän 06:00 imorse ..
Jag, Baby & M åkte ner emot Mellerud igår (Göteborgs hållet..) det tog oss 6timmar dit sammanlagt. Räknar då med våra kaffepauser, toalettbesök osv.. Turligt nog hade vi med oss gott i bilen, Chokladbollar, Hasselnötskräm, Cola.. Öl & Vin till mig! - I vilket fall som helst så var det en jävla lång biltur. Det var ju inte som om vi åkte den snabbaste och "direkta" vägen, nono. Lite vilse och hamna fel osv, blev det också. När vi var i Kumla så bad vi om vägbeskrivning - den första snubben vi frågade var allmänt dryg & otrevlig, vi alla lackade ur på honom. Usch, vissa människor. Suck säger jag. Men sen hade vi tur nog o stötte på en trevlig medelålders man som så snällt beskrev vägen. Tack! (... än finns det hopp för Sveriges befolkning.) När vi väl kom fram så blev det massor utav kaffe (ofc.) eftersom klockan då redan var 23:45 och vi hade hela vägen hem framför oss också.. Trött? OJA! Plus, att jag finner det extremt jobbigt att åka långa streckor utan pauser, Jag måste sträcka benen! Nåja - vi gjorde det vi åkte för o göra ( Nyfikna? :) ) Sen var det bara att vända bilarna o åka hemåt igen! Eftersom vi hade så lite soppa i bilen så var vi tvugna att stanna vid första bästa mack efter Mellerud. Och hur tur hade vi inte där då? Vi klev ut ur bilen och var påväg in i Macken, då kör ju självklart Snuten upp bredvid oss. Så där blev vi ståendes o snackade med Snuten ett tag, visa Legitimation osv.., ja, ni vet. "Vanliga Rutiner". Enligt Farbror Blå så ser min man ut som att "han har med dom att göra..". Hallå? Vad är det för skit! I vilket fall som helst så var det anledningen till att han körd upp vid oss där vi gick.

Polisen till mig: - Vad är det där för påse i din väska?
Jag: Vilken? Hundgodiset?...
Polisen: Nej, Redline påsen.
Jag: Aha! Ja du vet, när man solar i Flen och ska använda sig av ögonskydd så får man ge tio spänn för dom som man stoppar i en automat, så kommer en liten Redline påse ut därifrån med ögonskydden i..
(.. jag tar fram påsen o visar! )
Polisen: Aha, ok. Har du Legitimation?

Så nyfikna är polisen på.. allt!
Efter han babblat ett tag, kollat upp oss - så blev det blåstest för min man, men det var jag som druckit.  Inte han! Så han var grön, ofc. Efter en stund fick vi gå.. Vi drog in snabbt på Macken, köpte CocaCola, sen drog vi. Men; vi glömde tanka. Det var ju det vi skulle göra. Så tror ni inte att vi får soppatorsk en bra jävla bit bort? Självklart! Så jag o älsk fick puta bilen så gott vi kunde, sen fick hans kompis tanka i en dunk. Ingen skada skedd, men usch va jobbigt det är att putta bilar ;o !!

Till slut  närmade vi oss hem; hem ljuva hem! Klockan visade efter 05:00 då. Och vet ni vad? Samma 'tur' igen. En polisbil kom körandes bakom oss. "Herregud tänkte jag bara.." Blåljuset satte dom på - men, dom hann inte ikapp oss eftersom dom blev lite smått intresserade utav andra människor i närheten. Sen kom vi hem efter en stund, så nedrans skönt! Gissa om vi slocknade direkt? ABSOLUT!

Men nu är jag vaken och uppe - börjar piggna till lite också! Kaffedags och ciggaretter, måste även rensa igenom min mail osv. Jobbigt! Idag hoppas jag bara på att man orkar ta sig någonstans o köpa hem lite gott, mysa framför en film och bara 'sooova'. Im worth it, for sure. :)

Ajuste - jag fick världens finaste blomma utav baby igår, dyr var den också. Och i förrigår så fick jag rosor utav honom. Isn't he lovely? :) Tack så mycket mysplutt - lovelovelove! <3

Bortglömda kommentarer.

Kikade nyligen på mina kommentarer - och såg en hel del 'ej godkända' kommentarer, vilket betyder att jag inte heller svarat på någon utav dom! Så jag försöker i min snabbhet att svara på så många som möjligt innan min sambo kommer hem och det är dags att åka iväg. Troligen hinner jag inte med alla - men, försöker så gott jag kan. Det är väl ändå allt man kan begära? Eller..

Hur har ni det den här Måndagen? :) Själv njuter jag av att vädret faktiskt är härligt.. blåser inte, har varit en hel del sol, och det är varmt och skönt. Inga minus grader här inte! Wonderfull .. Vågar man då alltså hoppas på att våren är på väg? För tredje gången gillt? Maybe.

Nu ska jag fortsätta! Försöka hinna få i mig kaffe också. Seeyou later ;*



Då var det ny vecka - igen.

God förmiddag!
Sitter med min dagliga dos utav morgonkaffe - Addict! Och ser på när hundarna springer runt som tokar i huset, ibland kan man inget annat göra än att skratta åt dom lite smått :) Gick upp rätt tidigt idag, eftersom älsk skulle iväg, och jag är så snäll och kliver upp med honom - fast jag veeeeerkligen INTE får upp ögona och känner att jag måste sova vidare. Men nu är jag skapligt pigg iallafall.

Måndag .. måndag .. måndag! Ja, man ställde ju faktiskt fram klockan en timma igår - men smarta jag gjorde det innan jag slocknade dagen innan. Tummen upp E.! - Idag måste jag försöka få lite gjort känner jag .. men orken, vart är den då? Har en hel del kort som ska upp på vägen faktiskt, på djuren bland annat.. framkallade för ett par dagar sen. Och jag måste säga det att korten blir bättre än man väntat sig, när det kommer från en mobiltelefon med inte allt för hög megapixel. Skit bra säger jag bara.. Jag älskar att ha en massa kort på allt o alla - inte bara bilder som ligger i datorn och skräpar! Fotoalbum fyllda med myspys... absolut!

Nu känner jag att det är dags för en kopp till - sen ut på en promenad med hundarna, sen är det dags att hoppa in i duschen och fixa i ordning sig. Idag - snor jag babys addidas brallor och drar på mig ett enfärgat linne. Skönt att gå omkring o slappa i ett tag. Men funderar på om jag ska åka in o handla lite - då äre dags för Jeans.

Well well, see ya later aligators! ;*



Oops! I did it again..

Ja, alltså - jag har ju inte direkt upptaderat eller skrivit något senaste tiden. Har blivit riktigt dålig. Men har så mycket annat också som tar min tid mesta dels. Ni får tyvärr stå ut med att det kommer vara så en stund framåt.. Sorry!
-

Och som man kan märka på bilden nedanför - så är jag sliten!


Levande död.

Först och främst: Tack Eddy för en superbra Fredag! :)
-
Mår lite halvkasst idag, kanske är det baksmälla, kanske något helt annat .. jag tror mer på det sist nämda. För när jag väl kom hem igår efter försenade tåg som stod still in evigheter, så möts jag av min man som inte alls var på lika bra humör som mig. "Ärligt talat älskling - du får fan ta o skärpa dig, det räcker nu .. Nu får det vara nog!" Det spelar ingen roll vem killen än skulle vara, hur mycket jag än älskar den.. Går man över gränsen så, ja. Då smäller jag av, and I promise you - jag kan vara riktigt elak. Hah! Nåja. Alla par bråkar ju faktiskt och är oense någon gång - det är ju rätt bra och nyttigt också. Och när man blivit sams så är det underbart!

Idag .. ja, idag.. hm! Vad ska man hitta på?; Det är ju faktiskt en del fester idag, men något partyhumör känner jag mig inte på just nu. Så jag vet inte vad jag ska göra. Skulle vilja gå ut o gå på en långpromenix - men ingen avskyr snö så mycket som jag! Så det blir troligen inte av.. inte idag.

Vad ska ni göra? -

Bilder från härliga gårdagen! Fabolous ..

Jag hade en helt kanondag igår! Promenad med älskling & hundarna i skogen (.. som inkluderade klättring på en massa berg, och en hel del fall. ). Vädret var ju bäst igår - så vi begav oss ut i skogen med hundarna, tog med oss öl och bara gick o myste och njöt utav naturen o solen. När vi kom hem igen, så blev det tacoslagning - kände mig så duktig när jag stod där i köket, med musik på högsta volym och skärde alla grönsaker - medans mannen min satt o lirade poker. Vet inte riktigt vad jag höll på med heller för den delen, eftersom det tog mig ca, två timmar att bli klar. Sprang mellan datorn och maten och upp till killen hela tiden. Så det var nog därför det tog en sån tid. Efter matmyset så lät vi bara maten smällta ner ordentligt, sen blev det tv och mys med gott! JAG HADE DET UNDERBART IGÅR! Im in love love love .. älskar dig baby!

Nåja! Nu bjuder jag iallafall er på ett par bilder :)




- Lyckades få en helskön bild på Tjejen när hon gäspa! ;) sötnos..



- Älskade Sky har fått syn på Ölen, och tror det är något gott till honom.. haha! <3



- Sky i skogen! <3



- Tjejen och Sky, in tha wood! ;) <3



- Och jag måste alltid fota naturen!



- Tjejen leker Herre på täppan! <3



- Och än en gång måste jag fota naturen ..



- .. den bara stod där mitt i skogen! ;o



- Tjejen ställde sig och grävde i den bigga myrstacken vi hittade!



- Snygging Sky posar i skogen! <3



- Mitt bevis på att jag är duktig på att göra tacos! ;)



- Voila! Sådär ja.. då var maten färdig o serverad. Sugen?



- Hur många orkar ni äta? Två stycken gjorde mig propp mätt..
 


- Till slut slängde jag ner mig i sängen o lät maten sjunka in!

----
Nu fick ni som en liten storyboard här alltså.. fler bilder finns! Men min lathet tar över mig för tillfället, så det får vänta til senare, eller en annan dag. Sorry Dudes! ; Men nu ska jag ut på en långpromenad med hundarna iallafall.. så vi höres och synes! ;) (F)

Karl Eddy Mikael Andersson! <3

Oj! Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja..
Vi har känt varandra ett par år (ett par underbara år!), och jag älskar dig precis lika mycket nu! Om inte mer. Jag är inte världens bästa människa, vem är det liksom? Men jag har tydligen förtjänat en helt fantastisk och underbar människa i mitt liv. Om Gud nu finns, så har han gett mig det finaste jag kunnat begära - en trogen, äkta, riktigt, underbar, fantastisk, fin, underbar osv... (för att inte tjata ut er) .. vän! Eddy Andersson!
Jag kan inte beskriva med några ord hur mycket den killen betyder för mig, hur mycket jag älskar honom.. it's impossible. I just can't. Orden är inte tillräckligt vackra helt enkelt. Han har alltid ställt upp för mig till hundra procent, mer, alltid funnits där när jag behövt någon - han har fått solen att skina under dom regnigaste dagarna i livet. Han har fått mig att känna lycka och glädje, när jag mått som värst. Han har lysit upp mina gråaste dagar. Jag kommer alltid kämpa till mitt yttersta för dig. Alltid! Jag älskar dig så enormt mycket, och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om du lämnade mig, min sida - jag skulle dö! Allvarligt. För när jag mått som värst, så har du alltid räckt ut en hjälpande hand och dragit mig upp ur dom mörkaste och djupaste hållen. Jag kommer alltid vara dig evigt tacksam för allt du gjort för mig.. alltid .. <3

When the sun shine, we'll shine together.. <3



( min Eddylito, bästvän - underbar människa! )


(.. jag & eddy, för ett par år sen! <3 )

Jag diggar allt ifrån Country till Rap.

Många har frågat vad jag har för musikstil och vad jag lyssnar på; och som ni märker på rubriken så lyssnar jag på allt mellan himmel och jord! Har inga favorit band eller artister, ingen speciell stil som är nr1 för mig. Det finns så mycket olika sorters musik och olika stilar, och jag gillar dom flesta! That's it. Däremot, när det är partytime och det finns ett dansgolv så föredrar jag rNb/hiphop, att gå loss till. ;)

Föresten!
Vädret är ju tokunderbart, och det är dags fören lång promenad i skogen med hundarna. ;*


Hate is a strong word, but I really don't like you..

Vad har hänt med våren som jag trodde hade kommit? Hm! Blir så grymt förbannad nu när jag tittar ut genom fönstret till o från - värsta snöstormen! Sen helt plötsligt slutar det och solen lyser upp. Vädret spelar mig ett jävla spratt iallafall.. Usch för det. Jag vill ha vår nu, ordentlig vår. Tack! Funderar på om man ska ta en promenad, men vågar knappt det .. för snart öser väl snön ner igen. Det är uppehåll nu, tack o lov. Har ingenting att skriva direkt, så bjuder på ett par bilder bara! :)


- Och så har jag valt att klä mig idag. Väldigt casual.



- Vår hund Sky! :) Och bakdelen utav vår andra hund Tjejen.. <3



Och till sist visar jag 3bilder på våran tomt! :)



Sådär ja, då var det avklarat! ;) Nu ska jag ta o ringa dom som har hand om solariumena. Mitt solkort är nämligen trasigt, eller ja det fungerar iallafall inte och jag har ju pengar på det så.. Vi hörs lite senare babes! ;) Kram!

(Rubriken: "Hate is a strong word, but I really don't like you" är ett stycke ur en låt jag blivit beroende av, vet inte riktigt vad gruppen heter .. men typ, Plaine White Ts, eller något. Med låten: Hate.)

Solen kommer igen!

Godmorgon!
Har varit vaken ett bra tag redan - i rättare sagt 3timmar. Men har hunnit fixa med tvätt, ätit lite, gått igenom mailen osv .. Vi har även haft ett tidigt morgonbesök. Men nu känner jag att det är dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning inför dagen. Vet faktiskt inte vad jag ska ha för mig idag, någonting säger mig att man borde städa.. eftersom att våren är här, typ. Så ja.. Men nu kallar duschen på mig. Hörs senare babes! :)

Ps. Det verkar bli en solig dag! Solen skiner på som fan här, like like like! ;)

ALLA ÄR SNYGGA!

Jag har sällan klagat över mitt utseende, sällan kollat mig i spegeln med avsky. Men jag är bara en av dom få .. Många klagar på sig själva, ser ner på sig, tycker att man är såkallat ful. Men nej ni!, så fungerar det inte. Alla är snygga, I think so at least. Precis som jag skrivit förr - VEM FAN HAR BESTÄMT VAD SOM ÄR SNYGGT OCH INTE? Var nöjd med dig själv! Jag har mina perioder, mina dagar då jag kan tänka: Usch, så jag ser ut." Men sanningen är ju den att jag är toknöjd med mig själv.. hur egoistiskt och 'bitchigt' det än kan låta. Men varför inte? Jag har ju folk som älskar mig för den jag är och inte för något anant - Så .. ja, varför inte? :) Tycker ju också att ni ska ta vara på ert utseende och tänka positivt över er själva!



Britney Spears - Shattered Glass


Jag är förälskad i låten, texten .. allt! Tycker den är lite halvkaxig sådär och grymt skön. Dock är Brittan ingen större idol för  mig - men nu! Ja, en hit..



Gårdagen hos Moster.

Åkte ut till moster igår för att fira henne och morsans man Micke. Jag hade det riktigt trevligt! Det var så härligt att få träffa mina två kusiner, Samantha & Jennifer (<3). Det var ett tag sen. Fick iallafall ett par bilder igår, dock använde jag mig utav digital kameran ett bra tag.. innan  jag kom på att jag ännu inte hittat sladden. Typiskt mig! Men here U go, bjuder på några bilder iallafall :) (ursäkta att  vissa bilder är suddiga!)


- Kände att jag var tvungen att fota en sjö vid Kholms vägen!



- Min underbara äldsta kusin Samantha!



- Mina två lillebröder, Bäbis Rasmus och Tuffing Fredrik ;) <3



- Min minsta lillebror Rasmus! Mitt hjärta.



- Käre Morfar och mina två lillebrorsor ..



- Min äldsta brorsa Pontuz och en väldigt suddig moster! :) <3



- Lillebröderna, min minsta kusin Jennifer och käre morfar! :) <3



- Min minsta kusin Jennifer! Vackra unge .. <3



- Mosters tomt, en del av den iallafall .. och morfars röda bil! ;) Haha!



- Vardagsrummet!, Samantha & Rasmus syns lite ..



- Söta kusinvitamin Jennifer! <3



- Mitt riktiga jag! Hah! ;)



Sådär ja!


Nyduschad o fräsh, hundarna  har fått springa o leka av sig också. Så mycket bättre kan det inte bli :) Vädret är ju tokunderbart, och jag vill bara ut o springa. Men aint got the time for that shit now! Måste fixa o greja, troligen så blir det att fira trots allt så .. ja!


Beslutsångest; Fira dom, eller inte?

Morrnmorrn på er!
Vaknade vid 07:00 imorse, (tack vare killen..) men jag klev upp iallafall. Och nu sitter jag här - en liten minifrukost efter, två koppar kaffe och en stor kopp te. Klockan börjar närma sig tio, då jag i vanliga fall stiger upp som tidigast. Men när jag tittar ut genom fönstret o bemöts utav den underbara solen och grymt härliga vädret, ja då är det bara underbart att vara uppe. Har städat lite smått och nu ska jag ut med hundarna en sväng, sen väntar duschen på mig. Vid två tiden ska en del av släkten ses och fira min morsas man som idag fyller år, samt min moster som fyller år 23:e Mars. Jag har skjuts både dit och tillbaka sen - men jag vet inte om jag alls har någon lust med det. Min moster vill jag jätte gärna fira, men morsans man har jag ingen större lust att fira. Och jag vill verkligen inte träffa honom eller morsan. Never ever! Men det är bara att ta på sig masken och faka ett läckert leende och dra dit, för dom andras skull. Vill ju träffa mina underbara små kusiner. Ja! Så får det nog bli allt .. Kanske till o med tar bilder ;o Unusual! Har faktiskt varit grymt dålig på att lägga upp bilder osv, men fortfarande! - har inte hittat usbsladden till kameran. Och telefonen orkar jag inte fota med, känns värdelöst med en 2megapix kamera. Nejtack!

Nej vet ni vad? Dags för en promenad med hundarna, sen duschen..
Vad ska man ta på sig? Well, we'll see .. KRAM SÅ LÄNGE!

Nej nej nej!

Är seg, trött och allmänt usch. Vet inte vad dagen kommer ge idag, det märks - men för tillfället orkar jag inte göra någonting överhuvudtaget. Dags att starta musik på hög volym och se om humöret blir bättre. Brukar hjälpa i vanliga fall så ..

Dags för dagens första kopp kaffe. Vi hörs!

Torsdag, 19 Mars.

God eftermiddag!
Jag är så nedrans trött efter dessa dagars rännande och grejer, har inte varit någon vila så nu kommer det verkligen ikapp mig. Har nog inte varit så här trött någonsin förr - så, jag tänker faktiskt inte göra  något annat idag förutom att ligga i sängen framför tvn och sova. Har redan sovit mesta dels utav den här dagen redan, bara varit uppe ett par gånger och tagit ut hundarna och ätit lite. Imorgon är det ju faktiskt Fredag och då måste jag vara utvilad - helgdagarna kan jag inte sega mig på eller sova bort. Då får jag bara ångest efteråt. Vilket jag nästan får utav att sova hela dagen idag, jag menar - vädret är ju ännu underbart och det är inte ens kallt ute, solen skiner och våren är här. Men, jag behöver min sömn nu .. punkt slut!

Några planer för helgen har jag faktiskt inte direkt - det beror på vad plånboken tillåter. Men lite gott att dricka blir det iallafall. Kanske någon fest, eller så bara mys med älsklingen. Hm, funderar på saken. Vad ska ni göra?

Och jag måste säga det att jag har världens underbaraste kille! För ca ett år sen på Alla Hjärtans Dag, blev vi tillsammans och det är vi fortfarande. Tror verkligen att det kommer hålla livet ut - det är iallafall vad vi satsar på. Det är väldigt sällan som det går en dag utan att vi träffar varandra. Blir ju så speciellt när man bor tillsammans.. men vet ni? IT FEELS GREAT! Det här med kärlek kan vara riktigt jobbigt och svårt, men oj oj oj så nedrans underbart det även kan vara. Men det behöver jag ju inte predika om för "er", dom flesta vet ju det själva! :)

Nu ska jag krypa tillbaks ner i sängen tillsammans med älskling och bara mysa resten av dagen/kvällen! Dock känner jag ett starkt sug efter något gott .. godis .. men får se om man orkar åka in och handla. Troligen inte! Men vi hörs av, kanske senare - annars imorgon. KRAMAR!

Dålig blogg-uppdatering!

Godmiddag!
Skrev ju snabbt igår att jag skulle återkomma - vilket jag inte gjorde. Blogg-känslan har inte funnits hos mig på ett tag, fast jag har varit upptagen så tiden har inte heller funnits. Men nu skriver jag lite kort iallafall! Här är ju vädret kanon! Var uppe i 15 plus grader när solen låg på - kan det bli så mycket härligare? I don't think so! Nu är våren här iallafall, det måste den vara. Fast har man väl sagt så, så kommer snön o kylan tillbaka när som helst. Det får vi hoppas på att det inte händer nu! Jag har verkligen varit på ett superbra humör sen solen kom skinandes här och jag känner mig så grymt lycklig! Tänk va lite sol kan göra med humöret o känslorna inom en!

Jag och killen har hittat på lite olika saker dom senaste dagarna, och det har varit helt underbart! Massor utav mys dessutom. Bättre kan det som sagt aldrig bli. Nu väntar jag på att han ska komma hem, sen har vi lite annat o sysselsätta oss med!

Hörs sen!

Jag återkommer om en stund!

Jag har inte bloggat på ett bra tag nu! - Har haft fullt upp och massa saker som har hänt, så bloggen har absolut inte hunnits med. Ska skriva ett längre inlägg lite senare, men nu ska jag ut med hundarna!

Vi hörs snart igen. Kramar! (F)

Kissie - väldigt vanligt samtals"ämne"?

Ok. Vem fan är jag att döma någon överhuvudtaget? Men vad ska man kalla det här egentligen?:



Man kan läsa i hennes blogg om hur hon träffar på 'fjortisar' på stan/fester, som kommer fram till henne - hur jävla jobbiga hon tycker dom är osv .. men då tänker jag på 'fjortisar', vad finns det för olikheter mellan Kissie och dom? Jo, dom är ca 14år, Kissie är snart 18! There u go..

Känner inte människan för fem öre, ingen aning om vem hon är som person - kanske är just Kissie en person och Alexandra Nilsson än annan?

<3

Usch va jag saknar min lillebror fördjävligt mycket ska ni veta! Han fyllde 2år i Februari, fast jag missade när släkten firade honom för jag var sjuk - riktigt tråkigt! Men ni måste ju hålla med om att han är en riktigt sötnos? :) I vilket fall som helst så charmar han mig och ger mig glädje!

Jag älskar dig Rasmus ..

Svartsjuk = En rädsla?

"Svartsjuka är ett teckan på att man är rädd för att förlora den man älskar.."

Jag vet inte riktigt vilket jag tycker är värst; Att själv vara svartsjuk, eller att min partner är det.  Är jag själv svartsjuk så är det grymt jobbigt med alla tankarna osv, allting jag kan inbilla mig, känna. Ja, ni vet. Men om min partner är svartsjuk så är det också jobbigt - då känner jag att "Han litar inte på mig!" och så blir jag lite små arg. Svartsjuka uppstår ju allt för ofta i förhållanden, och jag har stora erfarenheter utav det från bådas håll. "Det är dig jag älskar.. Du har ingenting att vara svartsjuk för.." Känns det igen? I många utav fallen så har man faktiskt ingenting att vara svartsjuk för, men man kan inte hjälpa det utan är det ändå.. och jag ser det mer som en rädsla av att förlora den man älskar. Men det är ändå en svaghet. Ett förhållande som består mesta dels utav svartsjuka, fungerar inte i längden. Eftersom det är kärlek och tillit som krävs, och tilliten finns ju inte när det uppstår en massa svartsjuka hela tiden.

Många tycker nog om att ens partner är lite svartsjuk, och jag kan inte neka: Jag kan i vissa fall tycka om det! Då känner man att man betyder något för den, att den bryr sig och verkligen tycker om en. Fast sen finns det ju dom som använder sig av svartsjukan för att jämt och ständigt få bekräftelse ifrån sin partner - spelar på det helt enkelt. Gör si och så, för att få sin partner att reagera. Men det är bara fult! Många blir ju sårade, och det är ju inte schyst att spela med någon annans känslor.
 
Vilket tycker du är värst? Vara svartsjuk eller att din partner är det?


7 Plus Grader - kan det bli bättre?

Klart det kan!
Men nu känner jag verkligen att våren är på väg, känns så grymt härligt. Tittar ut genom fönstret, solen skiner lite smått och snön är bort smält. Oj oj oj , kanon det! Så nu får det absolut inte dra till och bli kallt och snöigt igen, för då kommer jag bli galen eftersom mitt hopp om våren är på topp nu! :) Idag är det ju trots allt Söndag, så jag ska städa och tvätta en hel del, sen ut på en lång promenad med hundarna, eftersom vädret verkligen viskar mitt namn! Nästan som Roger Pontare brukar 'säga'. Men det känns kanon, det är Just det Här jag har väntat på hela vintern, och finally FINALLY - våren kommer sakta men säkert. :)


Min efterlängtade sommar är snart här igen..




Godmorgon snygging!

Trots att det blev rätt sent igår, så är jag vaken vid den här tiden. Och ni ska veta att, för att vara Mig så är det absolut inte normalt. I vanliga fall skulle jag sova som en stock. Men samtidigt, jag orkar inte sova bort hela dagen - det har jag verkligen ingen som helst lust med. Så nu har jag gjort i ordning dagens första kaffe och väntar på att det ska bli klart! Min älskade ligger fortfarande o sover, men jag tänker inte väcka honom .. nej, han behöver sömnen! :) Kollade på film igår kväll/natt, myste, åt gott och drack gott, det uppskattas verkligen utav mig! :)

Nu är det dags för kaffe och cigg, så vi hörs om en stund igen! :)
Kramar! (F)

.. och jag tycker randigt är läckert! ;) (Y)


Jag tjänar pengar på internet.

Lite extra pengar i plånboken är ju inte fel, det tycker inte jag iallafall! Jag tjänar pengar på Internet, både genom min blogg och genom att Shoppa Online - det tycker jag också att Ni borde göra. Det kostar ingenting för er, utan ni tjänar bara extra pengar. Tycker du inte att det låter fel, ja .. då vet du ju vad som gäller. Bara o klicka in på PiK direkt och bli medlem. :)
plusikassan.se

SÅ J*VLA UNDERBAR LÅT!

Har ni sett filmen; A walk to remember? Ni som har gjort det, lär veta vilken låt jag lägger in. Och ni som inte har sett filmen, ni borde ta och se den - men först och främst, lyssna på låten här nedan! "Nära-på-gråtar-låt", den är helt underbar. Och Mandy Moore, ja  hon sjunger gudomligt. Lyssna ..




Återkommer om en stund! :) Kramar

PICTURE TIME!

Jag skulle ju lägga upp ett par bilder från gårdagen, tyvärr har jag, slarvig som jag är, tappat bort USB sladden till kameran - så, ja det blev ju inte något vidare lyckat det. Men så fort jag hittat den, så kommer det bilder. Så länge får ni se ett par andra! :)









Bild Nr1: Jag kör på en osminkad & grimaserande bild! Läckert (Y)
Bild Nr2: Våran äldsta katt, Blacki.
Bild Nr3: En del utav min och babys tomt/hus!
Bild Nr4: Jag och vår minsta hund Tjejen posar ;)
Bild Nr5: Min vackra prinsessa Pernilla! Min lillasyster.
Bild Nr6: Våra två hundar, Sky och Tjejen!
Bild Nr7: Min underbara & sötaste Rasmus! Min minst lillebrorsa.

Nu ska jag leta vidare efter USB sladden! Måste hitta den ..
Kram så länge :)


GÅRDAGEN!

Godmorgon sweet's!
Har varit vaken sedan 09:00 imorse, men baby & jag bestämde oss för att inte kliva upp då - utan att ta en "lång-vakna-morgon", vi startade en film och bara myste. Men nu har jag klivit upp. Är lite små seg och har svårt för att vakna till ordentligt men det är Gårdagens fel. (.. alltid bra o ha något o skylla på. ) Jag åkte in till "stan" vid halvfem tiden och mötte upp Amz på stationen .. sen begav vi oss och fixade drickan till kvällen. Jag kände ingen större lust att åka till Eskilstuna, så vi blev kvar i lill-staden och tog det mer lugnt än o festade på ordentligt. Men det är lika kul det med! Vid halvsju tiden ungefär var vi på plats hos Simon.. Jag gjorde någonting jag aldrig någonsin har gjort förut - Blandat rödvin med hallonsoda, det var Amz idé och konstiga påhitt, blame her! Ärligt talat så var det inte värst gott, jag älskar vin, vitt som rött och dricker det utan att blanda med något! Igår var första gången jag testade .. men aldrig mer. Efter någon/några timmar så steg min älskade in genom dörren, bäst som han är ;)! Och för mig, blev saker o ting genast mycket roligare. Sen droppade det in lite folk titt som tätt. Dock var det inte morgon när man drog därifrån (brukar ofta bli så!) utan klockan var runt tolv-snåret, ovanligt! Men drickan hade gjort sitt och jag tyckte att den sköna varma sängen hemma hos mig o killen lockade så fruktansvärt mycket. Jag har ju faktiskt inte sovit mycket alls den senaste tiden! Innan vi åkte hem till oss, stannade vi till på Macken och köpte med oss Snacks och Coca-Cola (super gott dagen efter). Ja! Nu fick ni en snabb sammanfattning utav gårdagen.

Jag har lite bilder - men dom kommer upp senare! Nu väntar kaffet på mig! :)
Hörs sen. Kramar (F)


VAD VILL DU VINNA?

Jag har tänkt att inom kort ha en tävling i bloggen - men just för tillfället är jag rätt fantasilös konstigt nog (.. brukar jag inte vara. ) Så nu frågar jag er - om jag har en tävling, vad tycker Du/Ni att man ska vinna? Kom igen, massa tips nu! Så jag kan ha en tävling så snart som möjligt. C'mon!



Fredag igen, härligt!

Godmorgon!
Sitter här med min stora kopp te och musiken på högsta volym som vanligt. Gick upp vid åtta tiden.. killen är på väg tillbaka till sjukhuset. Han fick komma hem över natten, men ska vara tillbaka där idag kl. 10:00 då är det röntgen som gäller. Så nu sitter jag o hoppas på att det inte kommer vara något farligt, för snart får man svar .. Hatar väntan! Jag antar att jag kanske oroar mig lite för mycket för mitt eget bästa - men när det gäller någon nära hjärtat så kan man inte hjälpa't ju.

Ska städa i ordning lite här hemma och tvätta - än så länge är klockan inte så mycket, dagen har precis börjat. Ska åka in mot stan senare antagligen. Lite grejer som måste fixas inför kvällen. Och jag känner att jag vill köpa blommor till killen, det är han värd. Det är ju faktiskt inte bara killar som kan köpa blommor till sina tjejer, även vi tjejer kan ju det. Så det ska jag nog göra. Har en check på 150:-Interflora, så så får det nog bli! :)

Hörs lite senare. Kram! (F)

Alla uppskattar lite omtanke - tack!

Jag skrev ju i det förra inlägget och berättade att min kille är på akuten, och det är många som har visat en hel del omtanke - Tack så mycket till er (F)! Alla uppskattar nog det ibland .. jag gör det iallafall, och när det hanlar om någon som verkligen ligger inpå hjärtat, då är det extra härligt. :) Förresten så är det 13månader mellan mig och honom på Lördag (.. den 14:e Mars ) - det är inte klokt vad tiden går ibland! Hinner nästan inte med ..

... us against the world baby! <3


Alla har vi varit yngre!

Nu bjuder jag er på två gamla bilder! Då jag var blond och 14år gammal. Ibland har jag väldigt svårt för att tänka att det där var jag då - så såg jag ut. Men det är ju faktiskt så .. det är 100% Elin för ca, 4år sen. På den andra bilden är en av mina närmsta killkompisar med, Eddy. Nåja! Nu får ni se sanningen .. haha! :)


Han är på akuten = En mycket orolig jag.

Jag har precis kommit innanför dörren! Fick ett samtal förrut utav min kille, han var tvungen att åka till akuten - för han har haft en riktigt stor "bula" (.. eller vad man ska säga ) i ca, en vecka nu. Och idag frågade han på vårdcentralen om det, och dom sa att han måste åka iväg till Akuten. Och ja, där är han nu! Dom misstänker en propp, men usch .. jag hoppas verkligen inte det! Han tog med sig våran minsta hund till Flen idag, och eftersom det blev Akuten för honom så blev hunden kvar där hos en av hans kompisar, som är allergisk. Så det var bara för mig att åka in och hämta henne. Men när jag hämtat henne och kollat klockan, ja då är det över en och en halvtimma kvar tills bussen går. Usch och fy, avskyr busstiderna. Men nu är jag iallafall hemma, och hunden också. Och jag känner att det är dags för en stor kopp te och snygga kläder på nätet. Det är aldrig fel! Kanske så blir oron lite mindre om jag koncentrerar mig på annat.

Är allting bra med er ikväll? :)
Kramar (F)


.. en mycket suddig bild på mig! ;p förlåt!


Morgondagens planer!

Fredag imorgon, hade jag nästan glömt bort helt faktiskt. Ska troligen vara barnvakt imorgonbitti, från 07:00 - 15:00 typ, om det blir så - så ja, då blir det till att gå upp tidigt imorgon. Men det är bara att ta sig i kragen o görat, man ska ju trots allt ställa upp för nära&kära som behöver ens hjälp! :) Kvällen vet jag inte riktigt hur den kommer se ut. Jag har pratat med min Amz och vi båda är riktigt fest-sugna, och det finns en hel del fester som vi kan gå på - så det blir nog en party-fredag imorgon. Var ett tag sen jag träffade henne - så det ska bli supertrevligt! Någon/några veckor har det iallafall gott sen sist. Lite mitt egna fel eftersom jag har min sambo och våra djur, som tar mycket tid! Närapå all tid ..

But I love my girl .. <3 ( .. o här nedan har vi henne! :)


Vad har ni för planer för Fredagen?
Kramar!*

Klackarnas attraktion!


Fick syn på dessa tre par skor nyligen på www.hotfash.com - dom ligger på runt 400kr (.. inte alls farligt!) Och någonting fick mig att bli tokkär i dom. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad, men jag har börjat ana nu att det är klackarn som har en oemotståndlig dragkraft, eller vad man ska säga. Det är ju inga små-klackar direkt, och det gillar jag! Dessutom tycker jag att dom är grymt snygga! Men så tjatig som jag kan vara - det är klackarnas attraktion som fått mig kär i skorna! :) Ska man klicka hem ett par av skorna, eller inte? Den största frågan är nog om plånboken tillåter det.

Plus grader - det gillar vi!

Vaknade vid 07:00 tiden, som jag har gjort ett par dagar nu, men jag tog mig inte orken till att gå upp då. Utan låg kvar i sängen fram till 09:00. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och njuter av solens om skiner ute. Blir så härligt glad av att se solen framme nu när vädret är som det är, och det är iskallt ute. Det ger mig hopp om att ja, våren kanske smyger sig sakta på oss. Vi har fyra plus grader här - och det är helt ok, hellre det än minus grader. Inget snack om den saken! Skiner solen hos er också?

Som vanligt är det dags för en promenad med hundarna - ska även gå och slänga sopor och kolla posten! Och försöka att inte halka. Jag kan vara rätt klantig ibland och slå omkull när det är snöigt och lite isigt ute. But hey, that's life.

Vi hörs lite senare! :) Kram*



Karaoke galen

Är jag den enda som är galen i Karaoke? Och kan sjunga mig hes på det utan några som helst problem.. För mig är sång & dans bland det roligaste som finns, I totally love it! Och nu såhär på kvällen har jag ägnat mig rätt mycket åt Karaoke, på www.karaokeparty.com - har jag sjungit mig igenom ett antal låtar. Det är som ett beroende för mig, ärligt talat! Karaokeparty.com är gratis och det är bara att koppla in en mic (.. eller köra utan, men då räknas inga poäng) och sjunga loss! Finns svårighetsgrader; den lätta, då man sjunger med en annan röst, sen den svåra, då man får sjunga helt ensam. Jag kör på att sjunga helt ensam! I vilket fall som helst, tycker ni om att sjunga - så klicka in där! Låt utbudet är stort och bra. Allt från nytt till gamla godingar. (Y) Tummen upp för det! :)



Ingen värsting på design, men helt ok!

Det här med att göra en snygg design till sin blogg är inte det lättaste har jag märkt - det som är svårast är nog att få färgerna att matcha och passa ihop perfekt. Men jag satsar alltid på något enkelt. Det märker ni ju på min header. Men så mycket mer krävs ju inte. Fast alla vill väl ha en grym blogg-design så alla som tittar in på ens blogg fastnar och fortsätter att besöka en. Utseende är ju inte allt - innehållet har mer betydelse, men .. som sagt så är det ju utsidan som får dom flesta att stanna till. Precis som med människor. Så bloggar och människor är rätt lika då.. haha! :)

Vädret är helt hemskt, och när jag går ut med våra två hundar så håller jag på o frysa ihjäl och begravas av alla snöflingorna. Usch & fy. Nu håller vi väl ändå tummarna på att våren kommer snart? :)

Nu bjuder jag på två bilder på mina & killens två hundar! Sky & Tjejen :)





Följ min blogg med bloglovin

På jakt efter en skinnjacka!

Precis som rubriken lyder; Jag är på jakt efter en skinnjacka! Ibland är det grymt svårt att hitta det där perfekta-klädesplaget, som man alltid känner sig nöjd med. Än så länge så har jag inte hittat någon skinn-jacka som passar mig fullt i smaken. Jag är mest för kortare jackor, så det är något sådant jag söker. Fick ett tips på en som låg runt tusenlappen, men är inte riktigt säker på att jag skulle bli nöjd med den .. Jävla svårt det här ibland .. Förhoppningsvis så finner jag den rätte snart. Haha! :) Största problemet någonsin.





Syrran, blod är o förblir tjockare än vatten. Glöm inte det!


Jag vet att vi det senaste året knappt har träffats överhuvudtaget, men du vet ju varför det blivit så. Men det kommer bli bättre till slut, så fort allting ordnat sig ordentligt och man fått en klarhet i det hela, då kommer det bli mycket lättare för mig att kunna träffa dig .. Precis som min rubrik lyder; blod är och förblir tjockare än vatten! Och det får du aldrig glömma. Oavsett vad så älskar jag dig! Du är mitt kött och blod, numera en 'mini-version' utav mig. Så grymt lik mig på många sätt. Jag ser det hur klart som helst! Don't keep it up. Se inte upp till mig, för då blir det knas till slut i värsta fall.. Välj rätt väg!

Jag kommer alltid finnas här för dig, oavsett milen mellan oss!
Jag älskar dig syrran!

Godmorgon!

Varje gång älskling kliver upp ur sängen så vaknar jag! - vilket han gjorde vid sju tiden idag. Så upp&hoppa då helt enkelt. När klockan visade halv nio så låg vi båda i soffan och halvsov, så vi kröp ner i sängen igen och sov fram till halv elva. Det var riktigt härligt! Nu är jag iallafall nogorlunda pigg, har fått i mig en liten frukost och kaffet väntar på mig ..

As always, musik på högsta volym. Massa gamla godingar! It can't get any better :) Så jag är på skapligt bra humör, ska hoppa in i duschen sen o fixa i ordning mig lite. Hoppas på en vinare framåt kvällen eller två ..

Kaffet väntar och jag ska ta ut hundarna på en liten promenad i snöstormen! Usch, i dessa väder avskyr jag verkligen att man har två hundar. Men det blir varmare, snart.. hoppas!



Matlagning, mys & filmmaraton!

Musiken på högsta volym; min räddare! Blir alltid så 'städ-glad' utav musik, och har städat nu ett par dagar i rad ordentligt. Så nu är det verkligen inte smutsigt någonstans i huset, inget onödigt skräp som vi lätt samlar på oss .. rent & skinande på båda våningar. Dags att koppla av nu ..

Jag och älskling ska strax laga mat tillsammans, spagetti och köttfärssås står på menyn. Båda har varit grymt sugna på det ett tag nu, så det passar ju skit bra! Efter maten blir det en massa mys och en hel del filmer, så mycket bättre kan det faktiskt inte bli. Är helt slut, trött som satan, så det passar mig perfekt. Även honom .. vi har inte fått några som helst sovmorgonar på ett bra tag nu. Så vi är värda en riktig avkoppling! Nu hoppas jag på att vi får till köttfärssåsen helt perfekt, oftast så lyckas vi faktistk med det. Men vi har båda en dålig vana att krydda på alldeles för mycket .. well, we'll see how it'll be this time!


Blir troligen inga fler blogg-inlägg idag. Så godnatt eller vad man ska säga, en ny dag imorgon! ;)
(Ps, klippningsdags nästa vecka .. hur, får ni se efter!)



Läckert från edressme!



Jag är helt såld
på klänningen, i båda färgerna! Men speciellt den blåa .. bara för att den 'syns mer'. Nu måste jag fortsätta spana runt på edressme, finns grymt mycket snyggt där! Kolla in själva :)

Ny blogg, ny design .. samma skit!

Så där ja .. Nu har jag till slut tagit arslet ur vagnen och gjort en ny blogg, eller registrerat som man kanske ska säga .. Har ju klagat på min gamla ett bra tag, mesta dels namnet på den, så därför bestämde jag mig att Nu får det fan vara nog! Så en ny blogg, ny design (.. den är inte klar ännu!) .. men fortfarande samma skit jag skriver. Det är bara att stå ut, eller sticka :)

Nu däremot så måste jag återgå till städningen. Har fått tokstädryk. Hörs senare!

RSS 2.0