Aina La Hora!

This is not my day.
Men tackar Gud för att jag är hemma nu!
Orkar inte blogga mer nu, vi tar allt en annan dag. Ha det bra bloggisar. PUSS ;*


Back to Vås!

Har precis gjort i ordning mig och grejat lite, för baby&jag ska åka till Västerås, idag igen. Så, vi hörs senare alla. Tar en massa bilder ofc, just for you! Heh :) Men ha en kanon Valborg, ifall att vi inte hörs mer idag.

Puss <3rs!

Då är det alltså valborg.

Godmorgon kära läsare! :)
Blev ingen uppdatering efter att jag kom hem igår, inga bilder - ingenting. Bara sängen direkt nästan. Hade det trevligt i Västerås igår och som det verkar så ska vi åka dit idag igen. Får se hur det blir! Blev några för många öl igår, så seg är jag. Fast känner att jag börjar piggna till allt mer o mer. Skönt! Bilder kommer upp senare :)

Kram ;*

Sorry - men ska iväg igen!

Hej alla!
Veterinär besöket är klart och behandlings medel är utskrivet till båda hundarna, dyrt och jobbigt - men ja, hundarna måste ju få må bra och vara normala igen!

Men, nu ska jag åka iväg till Västerås en sväng. Så vet inte när jag är tillbaka. Men så fort jag är hemma, så uppdaterar jag, eller så skriver jag en snabbis genom luren. :) Håll ut och ha det bra!

Puss&Kram ;*

Dags att åka iväg.

Så, veterinären är ringd och det är fixat. Vi fick en tid idag kl. 11:40 så Baby&Jag håller på o gör oss i ordning och ska alldeles strax åka. Vädret är ju kanon!, så vet inte alls när jag kommer hem idag. Men det kommer troligen inte bli allt för sent, blir nog på eftermiddagen.. en liten promenad i solen är ju inte fel just nu! :)

Vad har ni för er idag?
Kram ;*

Är du redan uppe?

Ja tyvärr!, känner hur trött och seg jag är, hur gärna kroppen fysiskt & psykiskt skulle vilja ligga kvar i sängen och sova vidare. Men nej, inte idag. Vi håller på och ringer Veterinären för fullt för att få en tid med hundarna. Men nu har vi fått tag på en veterinär, och som det verkar som så har vi en tid idag. Skit bra! Men dyrt ;s Usch. Men det är viktigt att hundarna får den vård dom förtjänar.

Måste fixa o greja i ordning mig lite nu osv.. Men jag håller er uppdaterade :)
Puss&Kram!

Visste ni?

  • Hur varmt det än är på somrarna så sover jag ändå med dunntäcke då.
  • Min kille är mer än 5år gammal än mig. (ni får gissa;)
  • Relationen mellan mig och min mamma är byggd av hat. Vi pratar inte.
  • När jag slutade klass 9, så hade jag bara betyg i Svenska, Engelska, Matte & Musik.
  • ... har hoppat av gymnasiumet, tre/fyra månader efter jag börjat i 1:an. (Gick Estet Musik)
  • Min pappa dog år 2005, och har bara träffat honom 2-4gånger under livet, ca. RIP
  • Jag dricker alldeles för mycket alkohol.
  • Tre snubbar från Sthlm försökte förgripa sig på mig & en vän när vi var i Sthlm Feb08.

    Mer kommer en annan gång! :)

Picture time.

På sistone har jag varit grymt dålig på att lägga upp bilder, så det står högst upp på listan Att-Göra-Just-Nu, och det är precis vad jag gör. Bjuder er på ett par bilder! ;) Och erkänn, när ni ser bilderna på våra hundar - att jag är grymt bra på att tajma in, och ta snygga bilder på dom? :) (Ego!) Men däremot så kan ju inte jag själv vara snygg på alla bilder.




Veterinär besök är dyra!

Nu är frukost och diverse grejer avklarade, har dessutom lagt in en hoper med bilder i datorn som jag ska lägga upp senare! (; Har ringt en veterinär angående hundarna dessutom, troligen har dom Skabb (USCH) och det måste ju behandlas. Men billigt kommer det inte bli. Och eftersom vi har två hundar så krävs det två behandlingar, sen ska dom vaccineras också, så uppåt 2000kr kommer det säkerligen gå på. Träligt!

Hörs snart!

Fan va irreterande.

Jag råkade tabba mig lite nyss, raderade ett par bilder i Bildarkivet här på blogg.se och när jag nu ser i ett par gamla inlägg så är ju dom bilderna borta från även inlägget - vilket jag inte räknat med! Men klantarsle som jag är så, ja man kan ju inte veta allt. Eller? Blev iallafall lite smått irreterande..

Nu är jag vaken och uppe. Ska väl försöka få i mig lite frukost nu. Så vi hörs sen! :)

Nu syns det som det ska.

Sådär ja, nu syns den nya designen som den ska. Tog en liten stund, men är ju som vanligt med blogg.se. Men som jag sa nyss, headern ska bort sen :) Men erkänn att bloggen ser lite trevligare ut nu med den nya färgen?, I do think so..

Nej, dags för popcorn och film med baby. Hans vänner åkte precis så nu blire sängen direkt ;) Grr!* Det blev nog för mycket för er att ta in, hah. Men deal with it, min blogg, mitt liv, mitt - jag skriver det jag vill, just as you peops out there. Ska inte spilla mer tid nu faktiskt, men får se om bilder kommer upp idag eller inte. Vet att ni blir lite smått irreterade på att jag har blivit så seg på't, men alla har sina perioder. Men vi hörs ju imorgon i vilket fall som helst ;*

trött, sliten - sunshine!


Ny design, men headern ska bort!

Jag har tröttnat på min svarta design på bloggen och ville köra något mer trevligt, och ja måste säga att jag tycker det ser en aning trevligare ut nu. Men headern ska faktiskt bort! Gjorde bara i ordning en snabbheader för att kunna se helheten med färgen & allt, så jag ska jobba på en riktigt snygg header framåt. Däremot kan det ta en stund innan den nya headern kommer, för jag har allt förutom tid - time för mig att börja hårdplugga Teori (för körkort.), leta jobb etc.. och tyvärr .. så går det före. But don't worry, the time will come.

PS! Det tar en stund innan ändringarna sker på bloggen, suck för blogg.se ibland. Men, det dyker upp när som helst! ;)



Ännu en ny vecka.

Skeppohoj alla pinglor!
Blev ju lite dåligt med uppdatering & shit igår, inga bilder kom upp heller för den delen, så måste väl ta tag i det idag. Men igår var jag så nedrans slut så Baby och Jag la oss i sängen, myste och tittade på Transporter 1 & 2, därefter slocknade vi båda. Och klockan var väl runt åtta tiden då bara. Tröttare kan ingen vara .. Nu har jag precis klivit upp, tagit mig en dusch, diskat & gjort i ordning kaffe så nu ska jag bara ta det lugnt. Vädret är inte så skönt, blåser för mycket, så ut vill jag inte.

Oj va tiden springer iväg, dags att väcka älskling!
(
ps, ska börja fixa i ordning en ny design/header)



Hemma igen

Sådär ja. Nu är jag hemma igen, oskadd. Var riktigt mysigt och trevligt att ta en fika med Baby & Morfar. Dessutom tog vi en åktur runt omkring på landet och spanade ;) Fick ett par få bilder, men dom lägger jag upp senare. Hann precis in innan regnet helt plötsligt började ösa ner. Men regnet behövs ju som sagt trots allt, har ju varit grymt varmt och torrt nu ett bra tag så..

För övrigt ser det ut att bli rätt lugnt ikväll, är ju som sagt inget bra väder så vad ska man göra? Tänker satsa på en myskväll med Baby och äta lite gott.. Ja, så får det allt bli!

See you later ;*


Fika dags!

Goddagens!
Har varit vaken sedan 10:00 tiden, fast jag inte la mig förän vid 04:30. Så nogorlunda trött är jag. Men men, life goes on! Idag är det inte inte lika varmt som det var igår däremot, det blåser mycket kyligare. Fast vem borde klaga, egentligen? I vilket fall som helst så ska jag fixa i ordning mig nu, sen så kommer min käre morfar vid 14:00, då ska Jag & Baby följa med honom o fika. Mysigt och trevligt :)

Så vi hörs när jag kommer hem igen!
Puss <3rs!

(Kaffestugan nedan åker vi till..)


Röd som en tomat!

Hej käraste! :)
Oj vilken underbar dag, håller ni inte med mig? Vid 06:00 tiden knackade det på dörren imorsen, älsks vänner stod utanför. Eh, snacka om morgonpigga! Baby tog sig upp iallafall, men jag låg kvar o sov tills 10:00 .. när jag vaknade då o baby stod vid sidan om sängen så klev jag upp. Det första jag gjorde var o gå ut o sätta mig på gården i bh samt shorts och lät solen steka mig, knäppte några öl och bara njöt! Och solen har tagit massor på mig - är helt bränd, men det känns riktigt härligt! Ett par dagarna varje morgon sådär i solen och färgen kommer vara fixad o klar. Kan det bli bättre?, never ever :)

Nu har jag nyss kommit hem från "stan", jag & älskling fick skjuts in utav min käre Morfar, tack! Vi handlade lite gott till kvällen, cigg och så vidare.. dessutom gick jag in mina nya snygga skor (som jag visat i tidigare inlägg) lite gran. Snygg, fräsch och härlig kände jag mig. Dessutom fick jag massor utav komplimanger. Ojoj, självförtroendet växer mer. (eller ja, om det nu kan det ;) Nu ska vi ut o greja lite mer i trädgården och ha det mys. Har ni det härligt idag? ;)

Vi hörs senare.
Puss <3rs!


Sommartider hej hej!

Hej alla!
Ni får tyvärr återigen ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp nu ett par dagar och prioriterat annat istället för Bloggen. Men det får ni stå ut med! Just nu sitter jag ute i solen och njuter för fullt, livet kan inte vara bättre.. Inte för att vädret varit alls så bra sista dagarna, men nu kommer solen & värmen igen. HÄRLIGT! Jag känner mig däremot grymt hungrig, så därför ska jag tjocka mig med två rostade mackor & en öl på det. Underbara Fredag! Och på tanke om Öl osv...

Jag måste säga till Dig som kommenterar Anonymt och påstår att jag måste ha Alkohol problem eftersom jag dricker "mycket" och på vardagar. Så här är det: Vad jag gör och inte gör, har varken du eller någon utomstående ett skit med att göra! Och jag super mig inte full varenda dag, utan tycker om att kunna ta en öl ibland, även på Vardagar för att det är gott!   Det finns folk som kan dricka en, två öl utan att behöva mer! Skillnaden mellan dricka och Dricka, har många tydligen svårt att fatta! I vilket fall som helst, Nej jag är inte alkolist.

Hörs sen!


Hej bloggläsare.

Har varit ute o farit hela dagen idag, så därav den dåliga uppdateringen. Vet inte om jag hinner med några fler inlägg ikväll, men ska försöka iallafall! :)

Kram Och Puss!

I love them!


Dessa skor inhandlades i Lördags för en femhundring. Jag är tokkär i dom och supernöjd!
Vad tycker ni? :)

Skorna är köpta på Jarmeus Skor i Eskilstuna & märket på skorna är Donna Girl.
Klicka in på Jarmeusskor
, för att se vart dom har sina butiker! :)

Massor utav Ursäkter till er!

Förlåt till tusen för att jag inte uppdaterat nu på ett tag som vanligt och inte heller svarat på alla dessa härliga kommentarer jag får, men just nu är jag lite upptagen. Grejer & fixar lite i trädgården, men så fort solen försvunnit och det blir kyligare ute så kommer jag in igen, och då SKA jag ägna mycket tid åt bloggen. Ni ska få se en hel del bilder också! ;) Så .. kika in snart igen.

Kram O Puss på er!


Back once again!

Hej!
Nu ska jag skriva som vanligt i bloggen igen! Uppdaterar lite senare, måste få i mig lite frukost och kaffe just nu.

Kram

I'm leaving today.

Hej söta ni!
För tillfället är jag inte på det bästa humöret, så nu har jag precis fixat klart mig. Sen ska jag ta bussen till Etown, där det blir Party time. Behöver få annat i tankarna just nu, bara ha det kul, skratta och le. Ska försöka ta en massa bilder dessutom, så jag har någonting att kompensera er med sen. Alla kommentarer besvaras imorgon! Idag blir det tyvärr inget mer bloggande för min del. Men ni lär ju iallafall förstå, det vet jag! Så jag hoppas att ni får en superkul kväll, för det ska jag försöka ha. Vi hörs imorgonbitti sweets!

Puss <3rs!

Han lovade tills löften ej betydde något mer..

</3  

Yes! I like..


Dessa hittar ni hos; Eliteladies.
En snabbfråga: Vilken utav dessa borde jag klicka hem?


Godmorning Sunshines!

Jag somnade på en sekund igår, så fort jag lagt mig ner så slocknade jag. Härligt som satan! Men blev väckt för ca, en timma sen utav hundarna - dom ville ut. Så det var bara att pallra sig upp, eftersom älskling sov så sött så tog jag mig upp istället. Nåja! Det där får man turas om med lite .. hehe! :) Det är ju Fredag idag, men än så länge har jag inga som helst planer för dagen.. något festhumör är jag inte direkt på, så troligen blir det att bara ta det lugnt! Men man vet ju aldrig. Vad har ni för planer idag? :)

Och tack så grymt mycket till alla ni som läser & kommenterar min blogg, det uppskattas verkligen! :)
Kram.



Anna Book åkte ut.

Har precis kollat på Hjälp! Jag är med i en Japansk tvshow, och idag åkte Anna Book ut. Tyvärr, om ni frågar mig. Henne hade jag velat se kvar där. Programet är helt sjukt, det var längesen jag skrattade så mycket åt ett program som jag gör åt detta. Hah! Men Japaner är ju Japaner ;) Jag hade grymt gärna velat vara med i showen, eller ja, kanske.




Nej, vet ni vad? Nu är det dags för kvällspromenaden i mörkret (belive me, det är kolsvart här ute på landet!), därefter ska jag krypa ner i sängen med älskling & zappa runt bland alla kanaler, förhoppningsvis så är det någonting rätt bra på tvn ikväll. Men as always, så hörs vi ju imorgon! ;) Puss <3rs!


Torsdag kväll.

Nu har jag och älskling precis kollat klart på en film, blev Tusenbröder - Återkomsten, idag. Den är rätt bra faktiskt. Vi har ju även grejat i trädgården idag, krattat upp dom sista löven, fixat i rabatterna osv.. Så nu kan jag pusta ut en stund. Men tittade nyss på klockan och såg att den börjar bli rätt mycket, så jag ska bänka mig ner framför Hjälp! Jag är med i en Japansk tvshow, därefter blir det en kvällspromenad med hundarna.. det behövs! Nyttigt för oss alla :)

.. så vi hörs senare!
Puss <3rs!



My life would suck without you..

Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig älskling, du är min ledstjärna och ger mitt liv en stor mening! Ord kan inte beskriva mina känslor för dig, hur enormt mycket jag älskar dig.. 14månader har gått tillsammans med dig, och det har varit dom bästa månaderna i mitt liv. Det är du och jag emot världen baby! Nomather what..
Jag älskar dig min underbara sambo <3




Honey! I'm home..

Blev riktigt dåligt med uppdatering igår, men drog ju vid tre-tiden och var borta hela dagen/kvällen med Baby. Vi gick upp till ett par bekanta till oss, snackade, drack och hade det allmänt trevligt. Sen var vi omkring lite överallt utomhus och bara hade det bra. Det var en trevlig dag/kväll igår måste jag säga. Men sånt har ju även sina nackdelar, jag känner mig lite halvt bakis så jag sitter och dricker massa vatten med vitamin brustabletter för att ge kroppen det den behöver efter att ha "förgiftat" den. Jag har bara planer på att ta det lugnt idag. Vi ska ut strax och fixa lite på tomten, sommaren är ju på G och man vill ju ha det snyggt och fint :)

Ska försöka som jag lovat att bjuda er på en massa bilder osv, senare idag.
Nåja. Vi hörs sen babes. Glöm inte o kommentera på - det är ni ju bra på ;)
Puss <3rs!



Nu drar jag igen.

Ja, som rubriken lyder så ska jag dra iväg ett tag nu. Jag och Baby ska in till "stan", vad som sker? - Ja, både det ena o det andra. Men självklart ska jag uppdatera senare när jag kommit hem, om det mot för modan inte blir allt för sent och jag känner mig slut, då blir det troligen inget mer inlägg idag.

Lovade ju att lägga ut en massa bilder och så idag, ska försöka hålla fast vid det löftet - men, annars så finns det ju fler dagar för det också. Och hoppas ju inte att mina läsare sviker mig och slutar läsa ;)

Puss <3rs!

<3 !

Jag har världens sötaste & charmigaste lillebror! Ni kan ju inte påstå något annat ;)
Jag älskar dig Rasmus!





Hemsk natt.

Nu är jag vaken - trött, sliten & väldigt seg. Det har varit en riktigt jävla lång natt, enda sen jag la mig för att sova så låg jag bara o vred&vände på mig, vilket jag har gjort hela natten.. Älskling tyckte närapå synd om mig för att jag inte lyckades somna. Sötnos :) Men ingen skada skedd, för har jag tur så somnar jag riktigt snabbt ikväll istället!

Nejni, nu blir det morgonkaffe & cigg!
Hörs snart ;* Kram <3rs!

Jag & Vår minsta hund, Tjejen! <3

Stor Upptadering Imorgon! Sorry babes <3

Hejsan snyggingar! ;)
Jag har precis kommit hem efter en fartfylld dag. Jag har ingen ork att skriva just nu faktiskt, och ska krypa ner o mysa med killen nu. Trots allt så firar vi ju 1år & 2månader idag. Imorgon kommer en Stor-Upptadering, bilder m.m.. så, kika in då! ;) Alla kommentarer besvaras imorgonbitti, så hoppas ni inte blivit allt för besvikna.

KRAM <3rs!

Time to go.

Dagen har gått riktigt snabbt idag känner jag, har inte hunnit fått så mycket vettigt gjort heller för den delen. Men strax ska vi in och handla lite gott till kvällen eftersom som sagt, Baby & Jag firar 1år och 2månader idag.

Men nu måste jag greja lite, sen hörs vi när jag kommer hem igen! ;* Kram

Mönster & Färger som märker ut en är helt rätt!





Dessa läckerhter med starka färger och mönster kommer ifrån GoJane.
Vilken utav dessa är din favorit? :)


Psst, glöm inte att följa mig med Bloglovin'
Lämna en kommentar om du lagt till mig, så lägger jag till dig! ;)
  • Follow elinmjs.blogg.se





  • Tisdag den 14:e April

    Godmorgon söta!
    Idag fyller svärmor år, ja.. killens mor fyller, så massor utav Gratulationer till henne :) Och inte nog med det så firar jag och min älskade 1år & 2månader, idag. Som jag alltid säger - shit, va tiden går snabbt ibland. Man hinner inte alltid med riktigt. Men i vilket fall som helst, så känns det tokunderbart, I'm so in love! <3

    Upptaderar lite senare, massa kommentarer o svara på, o frukosten väntar!
    Puss&Kram ;*

    Fästingsnoja och elaka mygg!

    Godkväll alla! :)
    Har haft rätt mycket hela dagen idag, har varit ute och sprungit, grejat i trädgården, spenderat mycket tid med hundarna och härjat med dom. Dessutom så har jag städat & tvättat en hel del. Så jag kan faktiskt med stolthet säga att, ja - Jag har hunnit med mycket! Däremot så har inte vädret varit lika varmt idag, som det har varit dom senaste dagarna, men mig gör det faktiskt ingenting ändå.. det har varit lagom skönt idag för att springa runt :) Men nu ska ni få veta vad min allra största skräck är: Fästingar! Usch, jag tål dom inte.. får panik om jag ser en. Och nu har dom kommit tillbaka igen. Hundarna har haft ett antal stycken redan, även katterna. Tack o lov för min modiga man som faktiskt vågar plocka bort dom. För jag springer mest omkring o äcklas utav det. Fjantigt? Kanske det, men det är en stor fobi jag har faktiskt. Inte nog med det - så är myggen i fullfart också, jag har fått minst 20 myggbett nu, och vi har inga "vanliga" små mygg inte. Utan här är dom riktigt stora. Kliar gör det så inihelvetes mycket. Men jag överlever säkerkligen, gjorde ju det förra sommaren iallafall så..

    Disken väntar, och hundarna ska ut på en kvällspromenad. Därefter blir det raka vägen till sängen och filmmys! Så vi hörs inte förän imorgon troligen! Puss och Kram Sweeties. ;*






    Dress me hot!




    Precis som skorna i det tidigare inlägget, så kommer dessa ursexiga klänningar ifrån Ingelita. Om ni frågar mig, så tror jag ändå att jag har blivit lite smått kär i dessa klänningar. Klänningarna passar perfekt för den mer vågade typen, som inte är rädd för att visa upp sig, eller hur man ska säga det på ett bra sätt. I vilket fall som helst, tycker jag det är toksexigt med klänningar som dessa. Vad säger ni?

    Shoe me.




    Jag avgudar skor, där klackarna är riktigt höga. Jag tycker det är urläckert. Men smaken är som baken.
    Alla dessa skor hittar ni hos Ingelita.


    En närmare titt på Mig.

    ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
    1. Är du singel?: Nej, det är jag inte.
    2. Är du lycklig?: Ibland, ibland inte..
    3. Är du uttråkad?: Inte just nu.
    4. Är du ledsen?: Nej.
    5. Är du italienare?: Nope.
    6. Är du cooling?: På mitt egna sätt, absolut!
    7. Är du från irland?: Nej.
    8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Dom har aldrig varit det, så nej.

    ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
    1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja.
    2. Har du någon gång blivit sårad?: Alldeles för hårt.
    3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: Det har hänt.
    4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: Njae.
    5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Oja!
    6. Har du haft en hemlig beundrare?: Det har nog dom flesta haft.
    7. Är du kär?: Förälskad.
    8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Absolut!, om det känns rätt så.

    TVÅ ALTERNATIV
    1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken.
    2. Hår eller ögon?: Ögon.
    3. Katter eller hundar?: Både ock.
    4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner, ofc!
    5. Tv eller internet?: Internet.
    6. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca Cola
    7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Tuff choise. Romantisk utekväll? ;o
    8. Pengar eller lycka?: Lycka går före allt. Förstår mig inte på dessa penga-giriga människor överallt i världen.
    9. Dag eller natt?: Natt.
    10. Msn eller mobil?: Mobil.

    TIO "HAR DU NÅNSIN..."
    1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej, har alltid lyckats.
    2. Brutit ett ben?: Ja.
    3. Gjort nåt du ångrar?: Ja, massor.
    4. Hoppat Bungee Jump?: Ja.
    5. Ljugit för någon du tycker om?: Tyvärr, Im not an Angel. Så ja.
    6. Ätit en hel tårta?: Usch nej.
    7. Gjort bort dig offentligt?: Jag är kung på att göra bort mig.
    8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja.
    9. Gråtit när ett husdjur dog?: Yepp.
    10. Velat försvinna?: .. ja, det också.

    SENASTE
    1. Telefonsamtalet du gjorde?: Erik.
    2. Telefonsamtalet du fick?: Amz.
    3. Personen du var med?: Killen..
    4. Roligaste grejen som hänt?: Something my baby did.
    5. Personen du smsade?: Carro.
    6. Du skrev till på myspace?: Alexander S.
    7. Du kommenterade?: Lisa.
    8. Du tillbringade natten med?: Killen.

    Back again.

    Godkväll alla damer o herrar!
    Har varit hemma en bra stund faktiskt, bara inte hunnit med att skriva något. I vilket fall som helst så drog Jag, killen & våra två hundar ner till sjön här i närheten utav oss efter att han och jag kommit hem från "stan". Hundarna fick springa runt o busa i skogen & vid vattnet, medans vi bara njöt .. Vår äldsta hund badade lite - men han fick inte göra det helt, eftersom dom faktiskt kan bli sjuka utav det kalla vattnet. Jag kände på det, och det dröjer ett tag till innan jag kör årets första dopp iallafall. När vi hade varit vid sjön så drog vi hemåt, och började med maten. Spaggetti & Köttfärssås alá Linkestyle! Supergott iallafall. Dagen börjar närma sig sitt slut nu, och jag känner bara för att ta det lugnt resten utav kvällen, dock blir det en kvällspromenad nu faktiskt innan vi kryper till sängs. Trots att det är kväll, så är det skapligt skönt ute! :)

    Vi hörs möjligen senare - annars imorgon! Så, Godnatt isåfall :)
    Kramkram! ;*

    Us against the world baby! <3


    Heading to the city!

    Vi hörs när jag kommer hem igen! :)
    Kram ;*


    Och den vill jag ha..



    Hotfash har en hel del kläder som jag vill ha - som klänningen ni ser ovanför. Jag tycker den är riktigt läcker faktiskt, och jag är ju inte den personen som helst utav allt klär mig i en massa rosa, inte för att rosa inte är snyggt - men det är Just not me.

    Jag har bränt mig ännu mer nu.

    Hallå gottfolk!
    Ursäkta för dålig upptadering igår, men Baby & jag tog med oss våra hundar igår och tog bussen in till "stan", vid 12:46. Vi fick riktigt bråttom så var tvugna att springa hela vägen till bussen i värmen. Vi hann iallafall! När vi kom in till stan så gick vi till bolaget o införskaffade oss alkohol. Sen gick vi o satte oss ute i solen och lät hundarna springa runt o leka vid en gräsplan, vi hade även sällskap utav två bekanta till oss. Vi satt där iallafall ett par timmar, och guess what? Jag har bränt mig både på armar och ansikte. Härligt :) Vid 17:00tiden, åkte vi hem igen. Det var sista bussen som gick då, jävla Lördagar säger jag bara.. då går bussarna inte. Annars hade vi stannat kvar längre. Menmen.. När vi väl kom hem så var både hundarna och vi trötta, så vi grejade bara lite smått här hemma, sen kröp vi ner framför tvn med en massa godis och bara zappade runt.

    Nu är jag iallafall vaken. Tog en sovmorgon, som jag inte gjort på ett bra tag, och nu kände jag att jag verkligen behövde det. Så nu får vi se vad dagen har att erbjuda, ska nog ut o sätta mig i solen & steka på ännu mer. Jag nöjer mig inte i första taget med solbrunheten, plus att "brun BRUN" är jag inte ännu. Så, vad har ni för planer? :)

    Kram! ;*

    Call me old-fashioned if you want to..

    Hello sunshines..
    Livet kan ju inte bli mycket bättre, det är verkligen supervarmt här & dagarna rullar på precis som dom ska göra! Som vanligt så sitter jag med min vanliga dos utav kaffe så här på morgonen, och väntar just nu på att killen ska vakna så jag får släppa med honom ut på en långpromenad i solen. Jag vill få färg och att ta en promenad, det fungerar riktigt bra. Iallafall när solen ligger på så starkt som den nu gör.

    Är jag den enda som diggar programet Så Ska Det Låta nu för tiden?, visserligen har det blivit en annan sak när dom bytt programledare, och pianospelare - men jag älskar programet ändå. Kan ju bero på att jag älskar musik i alla dess former? Min kille blev nog närapå galen på mig igår när jag satt o kollade på Så Ska Det Låta på högsta volym på tvn och sjöng med i alla låtar, när jag ständigt skriker till: JAG VET LÅTEN, JAG VET!" But hey, Im only human ;)



    UT I SOLEN MED ER NU! Det ska iallafall jag ;) Hörs sen. Kram ;*

    Choose your shoe.

    Nu har jag precis kommit in igen efter en långpromenad i skogen med Baby & Hundarna, som vanligt! ;) Spanade nyss inne på Hotfash, och fick syn på några skor jag fastnat för nu. Se för er själva.





    2009-04-20

    Hej alla i sommarvärmen! :)
    ÅH! Vädret är kanon idag, verkligen en bra start på en Fredag. Sitter ute  i solen med laptopen o bara njuter utav den. Living la vida loca. Föresten så kommer nog bloggandet bli lite dåligt under nästa vecka, ska åka till Eskilstuna en dag, eller ett par dagar. Får se hur länge jag blir kvar där. Men jag lovar att ta en hel del bilder o kompensera er så fort tiden finns igen för bloggen. Men ett par inlägg blir det iallafall, ska göra mitt bästa för att hinna o ta mig tid till det. Ni är ju också viktiga ;)

    Ut i solen med er nu! Ni kommer bli solbrända today, ;)
    Kram ;*

    Jag tog ett par bilder igår - Just for you! ;)






    2009-04-09

    Godmorgon!
    Blev en jäkligt snurrig dag igår, massor utav alkohol, folk osv .. och ärligt talat så är mitt minne inte det bästa just nu. Men, tack o lov har jag min baby som kan berätta alla smaskiga detaljer ;) Sitter och äter frukost just nu o har min stora kopp fylld med härligt te. Ska hoppa in i duschen strax, sen bär det iväg..
     
    Hörs sen. Kram ;*

    Sen eftermiddag...

    Hej alla mina underbara läsare..
    Sitter hos en kompis just nu, Johan Fimpen. Och här har vi det riktigt trevligt. Jag hör av mig strax.
    Kram

    Dags att dra..

    Nu ska jag fixa i ordning mig, sen så ska jag o baby åka in till "stan" och greja lite. Bara ha det underbart. Så hoppas eran dag kommer bli lika bra som jag vet att min kommer att bli! ;)

    Puss&Kram ;*



    Barbados beroende

    Alla vet nog vilka Barbados är; men nu menar jag då när Magnus Carlsson var med.. I vilket fall som helst så har jag blivit tokkär i en låt med dom, Rosalita. Jag tycker att texten är fin och jag blir glad utav låten. Dessutom så har jag en del minnen av den låten sen för två år sen. Hade jätte kul tillsammans med ett par vänner & den låten spelades på högsta volym. Så lyssna på låten, och läs texten till låten som jag lägger in under låten! ;)



    Tysta steg,
    tomma gator
    Där jag gick i ett regn för mig själv
    På min väg genom minnen
    Från en varm och förtrollande kväll
    Men idag, kan jag se dig
    Du har kommit tillbaka till mig

    Rosalita är här igen
    Låt oss börja om, ta min hand och kom
    Bara ge mig av kärleken
    Rosalita är här igen

    Du gav liv, fyllt av spänning
    I en evighetslåga som brann
    Men vår tid, hade gränser
    så vi tvingades bort från varann
    Men idag, kan jag se dig
    du har kommit tillbaka till mig

    Rosalita är här igen
    Låt oss börja om. ta min hand och kom
    Bara ge mig av kärleken
    Rosalita är här igen

    Och i mitt hjärta finns du ännu kvar..mm
    Och alla minnen som du gav

    Rosalita är här igen
    Låt oss börja om, ta min hand och kom,
    Bara ge mig av kärleken
    Rosalita är här igen!

    Aint no sunshine.

    Godmorgon! :)
    Solen verkar vilja titta fram, men det gör den inte; istället är det blåsigt och kyligt, vindarna som sveper omkring här ute är iskalla. Och det är ingen överdrift! Usch. Hoppas bara att vintern inte håller på o vända tillbaka - men det är ju snart Maj, det får den inte.

    Vanligtvis när min kära inte hittar sina jeans, eller något annat klädesplag så blir det så här:
    Han: Vart fan är mina jeans?
    (Han springer upp o ner i huset, letar överallt..)
    Jag: Jag vet inte, kan inte hålla reda på allt ju.
    Han: Men vafan! Så jävla typiskt.
    (Han fortsätter rännu runt som en tok o skrika o gnälla .. Efter ett tag kommer han ner med ett par jeans i handen.)
    Jag: Aha, vart låg dom då?
    Han: I garderoben..

    Pucko!* Jag menar, det första stället man kollar efter sina kläder på, är väl ändå sin garderob. Eller? Haha. Men söt är han iallafall.. so tipically him! ;)
    -
    BTW! Vad vill ni ha mer utav i bloggen? Confessions? Bilder? Kläder? Vad; U name it :)
    Kram ;*

    Vill du tjäna pengar på din blogg?

    Jag har på en dag tjänat in 300kr! Kan det bli bättre? -nonono! Det är inte så svårt att tjäna ihop lite pengar där - men vill du börja tjäna riktigt stora summor, så krävs det ju att du lägger ner lite extra tid på det! Men det är det värt!

    Klicka på bildlänken nedan, och skicka in en ansökan om att bli annonsör för dom - det är självklart helt gratis för er, och ni tjänar pengar på det. En extra inkomst gör väl ingen skada? Det är bara att fråga mig om det är något :)



    Solen tar!

    Vet ni vad jag precis har upptäckt? Jag har blivit solbränd på armar & axlar. Så mycket har jag faktiskt inte vistats ute i solen idag, men tydligen så tar solen riktigt bra ändå. Och vet ni vad? I FKN LOVE IT! Sommar, sommar o sol .. Så ut med er blekfisar o stek i solen, för det funkar ;)



    Tre bilder ifrån Lördags!

    Använder både min egna lur och killens lur för att ta bilder, därför har jag inte alla bilder ifrån Lördags ännu. Men nu hittade jag tre till ni kan få fästa era ögon på. ;)


    - Jag, Min älskade sambo & våra två hundar! :) <3



    - Ja, och så ser det ut nere vid sjön där vi var :)



    - Vår underbara hund Sky! <3

    Kinda simpel & cheap!

    Har suttit och spanat runt på Bubbleroom ett tag nu, och fått syn på en hel del snygga&söta saker. Dom har ett rätt bra utbud faktsikt :) Klippte ihop ett par grejer därifrån som jag gillar.

    Det som står med rödpris text, finns på rean ;)




    Goes model?

    Godmorgon härliga ni! :)
    Kanonväder idag också - sommar tider hej hej, sommartider! Underbart. Termometern visar 21plus grader här i solen, och jag vet att den kommer stiga ytterligare inom kort :) Jag ska bara dricka upp morgonkaffet sen ska jag springa ut o steka lite i solen, få lite färg och bara njuta This is a good day!

    En nära person till mig känner en fotograf, som hade fått se bilder på mig, och nu har jag fått förfrågan om jag vill bli fotograferad osv. Hm! Det är ju inte riktigt min grej, och jag själv som person tycker inte att jag har det där "modell-utseendet", men som sagt; När man blir fotograferad så fixar dom o trixar med en, sminkar en och allt. Så vem vet, kanske jag passar? Haha! Men det där med att stå framför en kamera o posa hit&dit känns Just Not Me. Jag ska i vilket fall som helst fundera lite över saken, sen självklart.. låter jag er veta mer om det och hur jag ska göra ;) Vad tycker ni?

    Nej, nu är det banimej dags för stek - vi hörs lite senare cuties. Kram! ;*



    Frågestund, del 1.

    Hur gammal är du?
    Jag är 17år, men fyller 18år om lite mindre än 3månader! ;)

    Vart bor du?
    Ute på landet emot Nyköpingshållet, sen har jag en etta i Eskilstuna.

    Hur mycket väger du och hur lång är du?
    Vet inte exakta längden, har inte mätt  mig på ett par år. Men ca, 173cm lång och väger runt 56-58kg.

    Har du pojkvän?
    Yes, min underbara sambo Patric! Vi har nu varit tillsammans sen 14:e Februari, 2008.

    Har du några husdjur?

    Tillsammans med killen har jag två hundar, Sky & Tjejen - samt två katter, Blacki & Kurri!

    Vem av dina vänner kan du inte klara dig utan? Varför?
    Det måste vara Eddy! För att han får mig alltid på så grymt bra humör, när allting känns piss. Han har alltid varit den som lyser upp dagarna..  Men, alla dom andra klarar jag mig inte heller utan så. Svårt att bara säga en person.

    Vad är din favoritmat?
    Rådjursbiffar, Potatis, Brunsås och Sallad! *Supergott!

    Drömyrke?
    Ärligt talat så har jag ingen aning. Jag har inte kommit på det ännu.. Som yngre ville jag bli artist, sen nu ett tag har jag funderat på Bartender utomlands.. Men njae, vet inte just nu.

    Sommar eller vinter?
    SOMMAR! Ingen tvekan om saken. Gillar inte vintern..

     Vad gör dig riktigt lycklig?
    Dom nära & kära!

    Nämn en sak som du önskar inte fanns i världen
    Ojämnställdhet, eller vad man nu säger ^^

    vad är det sjukaste du varit med om? bra eller dåligt spelar ingen roll.
    Mina ständiga Deja Vu upplevelser tycker jag är rätt sjuka oftast.

     Vad anser du är meningen med livet?
    Barn anser jag nog är den största meningen med livet. Att man för en del av sig själv vidare i världen fast man själv går och blir gammal och försvinner ifrån jorden.

    Om du fick 3 önskningar vad skulle du önska dig då? Skulle dina önskningar vara så att du fick det bättre eller världen?
    Oj, svår fråga. Men skulle välja en "egoistisk" önskning tror jag; det skulle vara att när jag får barn, att dom kommer få leva ett friskt och superbra liv! Men sen skulle jag nog önska att världen blev mer jämnställd och att dom fattiga får det som så många utav oss redan har.

    Vad är drömmen i ditt liv?

    Få jobba med någonting jag verkligen brinner för & är duktig på, få barn & världens bästa familj! ;) Och leva ett bra tag till!

    Beskriv den perfekta dejten.
    För mig är det minsta lilla perfekt nästan. En perfekt dejt kan bland annat bara vara en middag ute på en mysig restaurang, med musik & vin. That's perfect for me.

    Vilket land skulle du vilja födas och växa upp i om inte du föddes i Sverige och varför?
    USA - det lockar mig så mycket.

    Varför började du blogga? Och varför bloggar du just nu?
    Jag började för att jag älskar att skriva, om allt & alla! Och jag fortsätter ett bra till, jag gör det för att jag tycker om det helt enkelt.

    Vilka bloggar läser du?
    Jag läser mängder utav bloggar, men inte dom här "stora" bloggarna - dom intresserad mig inte så värst mycket, eftersom dom människorna verkar bli 'crazy' utav uppmärksamheten (inte alla!). Men annars läser jag dom som kommenterar min blogg :)

    Några tips på några bloggar?
    Jag hade en blogg jag tänkte tipsa er om, fast nu har namnet slunkit ut ur huvudet. Så måste kolla det innan jag lämnar svar på den frågan ;)

    Vad tycker du är viktigast i en blogg?

    Verkligheten.

    Är det något du inte gillar att läsa om i en blogg?
    Njae, inte vad jag kan komma på just nu faktiskt.

     Hur många följer du via bloglovin om du har det?

    Bloglovin har jag - men för att vara ärlig så följer jag inte så värst många. Kanske, 10 - max.

    Vill du bli känd genom bloggen?
    Vadå, är jag inte redan det? ;s Ärligt talat så kvittar det vilket. Det är ingenting jag strävar efter så intensivt som många andra gör.

    Varför tror du att folk skickar anonyma, taskiga kommentarer?
    För att dom vet att dom kan "tuffa" till sig där bakom dataskärmarna, och känner sig då "oövervinnliga". Men det är bara brist på respekt hos personerna, och ett väldigt patetiskt agerande.

    Har du fått anonyma, taskiga kommentarer någon gång?

    Nej, faktiskt inte. Men det är bara att köra på - det skulle inte röra mig i ryggen :)

    Det bästa med att blogga?
    Jag tycker att det är så mycket lättare att framför åsikter osv, genom bloggen. Det är härligt! Bara att skriva skriva skriva, utan avbrott. Och dessutom så får man kontakt med en hel del nya människor, andra bloggare. Och det är ju inte fel! ;)

    Det sämsta med att blogga?
    Man måste tänka lite på vad man skriver och inte skriver, måste komma ihåg att utlämna det som är alldeles för privat. För annars kan det slå tillbaka på en ..

    Vad tror du att du gör om 10 år?
    Förhoppningsvis så har jag flyttat utomlands då och lever on the Playa!

    Har du komplex för något?
    Hm. Jag har alltid tyckt att mina tår är lite för långa ;o Haha! Nej, jag har inga komplex.

    Vad är det du älskar mest med ditt liv ?

    Att jag får vara jag, Elin Johansson 24/7 ;)

    Har du några drömmar som du vet är "omöjliga" men verkligen försöker förverkliga ?

    Nej, det har jag faktiskt inte. Om det vore så, så skulle jag göra dom möjliga at förverkliga!

    Är din blogg en blogg som "hjälper" dig med vissa svåra stunder eller är din blogg ett nöje för dig ?

    Min blogg är mitt nöje - men självklart kan den hjälpa i svåra stunder också!


    Puw!
    Nu har jag suttit och svarat på ett par frågor - del 2. kommer imorgon bitti! Jag har en del jag måste fixa med nu och så. Och vinnaren, kommer tyvärr inte dras förän imorgon. Hoppas ni inte blir allt för arga eller besvikna. Men det blev så mycket frågor. Sorry!

    Btw: Vad vill du ha mer utav i min blogg?

    Love // Emj

    PICTURE TIME! ;)

    Goddag underbara ni! ;)
    Har inte haft någon tanke på bloggen idag överhuvudtaget. Vaknade upp imorse utav att solen sken på så inihelvetes mycket, och då valde jag faktiskt att gå ut. Så dagen har jag mest tillbringat ute, stekandes i den härligt värmande solen. Och jag lovar att det blir lite färg efter  idag - det känns så iallafall!

    Måste fixa i ordning med maten nu och grejat lite. Men bjuder på lite Bilder, både från Idag och även ett par stycken ifrån min underbara Lördag tillsammans med Baby & bekanta till oss! Jag vet att ni älskar att titta på bilder så.  Varsågod babes ;) ( KOMMENTERA MED FF! ) Kram!


    - Idag; Fick bli en snabb pic av mig när jag sprang in o drack vatten!



    - Idag; Minsta katten Kurri kör samma stil som mig: Stek!



    - Idag; .. däremot tjuvar han utav min öl! Och ja, Kurri tycker om öl.



    - Idag; Där har vi en till som gör som mig. Sky steker han med! ;) <3



    - Idag; Jag passar på att fota solen! (Ifall den inte är här imorgon.)



    - Lörd, 090404; Baby i bilen när vi var på väg emot 'stan'. Grrr my love <3



    - Lörd, 090404; Älsk dricker för fullt! Medans Roger försöker ta vår hund ;@ Haha!



    - Lörd, 090404; Naturbild vid sjön, där vi satt o hade det bäst.



    - Lörd, 090404; Och jag träffade på min underbara lillasyster! <3



    - Lörd, 090404; Jag har blivit lite dragen, och försöker grimasera till det.. Lyckas? :)

    Jag har använt/testat.. (Del 1.)

    Jag har suttit och diskuterat i ett forum på nätet (flashback.info) om droger och allt som har med det att göra. Där fanns en del kommentarer liknande denna: "Jag har aldrig testat det, eller det. Men jag vill .."
    Mitt svar på det hela: Måste jag ge dig en smäll!? ;@

    För mig känns det helt jävla sjukt att en människa ens kan skriva en sån grej; åldern på personen är dessutom (vill inte säga ens..) 15år. Vad säger det er? Vi lever i en helt jävla sjuk värld på många sätt..

    Droger blir bara vanligare och vanligare, allt fler testar och börjar använda. Fler dör .. kortfattat! Droger har blivit en trend; det är ju så tufft att använda. Det är status! Men det där har jag faktiskt inte förstått riktigt ännu. Jag fyller snart 18år, och sen 12års åldern har jag druckit alkohol överdrivet mycket - men bara för ett tag sen, några år; så testade jag 'andra' droger för första gången. Det jag gick på först o testade var GHB, våldtäktsdrogen. Det är väldigt lätt att ta en överdos utav det, eftersom det är så starkt (man dricker det, tar korkar) och bara en flaskkork för mycket ja, det kan räcka. Jag klarade mig iallafall!  Fast jag hällde i mig mycket! Därefter testade jag att röka Hash och ta Subutex. (Sub = Medecin för Heroin.) Efter att ha testat dessa tre droger, så blev det sen: Amfetamin, Metamfetamin, Kokain, Flöder (Olika sorters Benzodiazepiner) ....

    I Augusti 2005 så förlorade jag min Pappa, dock hade jag bara träffat honom ca 4gånger under hela min uppväxt. Men det var drogerna som tog honom ifrån mig, alkohol & droger.. Missbruket ligger i familjegenerna, Morsan & min äldsta bror har även haft problemet. Och så kör jag samma race: Testar och Använder diverse droger - men vet ni vad? Jag har inte beroende sjukdomen i mig. Tack och lov! Det finns folk som kan testa droger en gång, två gånger, tre.. flera gånger - utan att bli beroende, utan att ta det igen! Men sen finns det folk som testar en gång och blir helt fast i Drogträsket - dom människorna har beroende sjukdomen i sig. Men jag tackar Gud för att jag inte har det. Annars hade jag redan varit fast, efter att ha använt/testat fram o tillbaka hela tiden.

    Men när 15åringar snackar om att testa och ta droger, hur "coolt" det är osv. Då blir jag fanimej arg! För det finns ingenting som helst bra med den skiten. Ingenting! Jag har sett mycket av vad drogerna gör, och det är ingen hit. Så tro inte det! Allting har en konsekvens, allt! Det drogerna medför är: Död. Det låter väl kanske väldigt "hårt/kallt", men det ändrar ändå inte det faktum att det faktiskt är så. Jag har haft Socialen, Polisen, diverse människor på mig och alla anklagelser om att jag är en "missbrukare/pundare". Men jag har visat att alla har fel!

    Fast alla dessa människor som verkligen lever i drogträsket, dom har ett helvete! Ingen frid där inte, ingen sinnesro.. Och det är ett hemskt liv att leva. Måste leva med att ständigt försöka jobba på alla sätt som är möjliga (Prostitution bl.a.) för att kunna få sin dagliga dos. Kul liv?

    (.. dessutom är det äckligt! )







    I've never felt better.

    Hey there babes!
    Jag tror knappast att det är någon som har missat vilket underbart väder det var igår - här var det iallafall det. Helt fantastiskt! Hade en enormt härlig dag igår.

    Jag och baby tog med oss hundarna & åkte in till 'lill-stan'. Först sprang vi till bolaget och vi hann med femminuter innan dom stängde. (Lördagar gäller ju klockan 14:00 här..) Efter vi införskaffat oss drickan så drog vi oss ner emot sjön, tillsammans med ett par andra. Vi satt där i ett par timmar, snackade och umgicks. Drack och bara hade det kanon-mysigt, medans hundarna sprang runt o lekte hejvilt. Vädret var helt underbart. Solen stekte på som fan, och jag riktigt kände hur det brändes på huden när vi satt där. Jag har nog aldrig mått bättre faktiskt, vädret får mig på ett sånt härligt humör! :D Nåja - efter ett par timmar nere vid sjön så drog vi oss upp emot 'stan' igen och bara njöt.. Vet inte vad klockan var när vi åkte hemåt. Men när vi kom hem så tvättade vi bilen o grejade lite.

    I must tell you - igår, var nog den absolut bästa dagen på evigheter! Vädret gjorde oss alla glada och pigga. Däremot så regnar det lite smått här idag ;s Usch & fy. Men det gör inte så värst mycket, det är ju trots allt Söndag = Slappdag!

    Hörs om en stund igen! ;*
    (Har ett par härliga bilder att lägga upp ;)

    090403

    Godmiddag alla! :)
    Har precis kommit in efter en långpromenad tillsammans med killen & våra två hundar. Vi gick i skogen, as always! Vädret tillåter ju ingenting annat .. och det var underbart skönt, men blev väldigt varmt. Körde på med en tröja och ett par mjukare byxor. Men ja, det var alldeles för mycket kläder (alldeles för varma) för det här vädret. Men älskar't! Nu ska jag in till "stan" en stund med min älskade & handla lite gott.

    Så, vi ses senare! ;) ;* P&K!

    FRÅGESTUND! + Chans att vinna ..

    Folk gillar frågestunder, därför tänkte jag själv ha en. Så har du någon fråga, så passa på att ställa den nu! :) Det kan vara vad som helst; jag svarar på allt! På kvällen, på Måndagen den 6:e April så lägger jag upp frågorna, samt svaren här i bloggen! :) Så ge mig många frågor nu.. Kom igen!

    Ps: Den som kommer med flest flest frågor, samt vettigast: Vinner en hemlig present., (Till ett värde av: ca.300kr)



    20plus i solen ;o

    Godmorgon! :)
    Känner mig på topp idag faktiskt, det är närapå 20plus grader i solen som skiner så underbart - och jag vaknade på rätt sida. Fast seg och trött är jag däremot så inåhelvete mycket, därför står kaffebryggaren och gör sitt! :) Nu vågar man väl ändå säga att våren är här, eller? :o Jag säger det ialf, våren är här! Riktigt härligt .. nu är det bara att börja handla sommarens alla kläder. It's on its way..

    Idag kommer det troligen bli rätt lugnt ändå - fixa i ordning lite här hemma och försöka spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Måste ju passa på!. Men vi hörs senare. Kaffet väntar ;* KRAM!

    RSS 2.0